Türk Telekom 4.5G ekibinin Türkiye turunun yeni durağı Kocaeli

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un, Fiber Güçlü 4.5G hizmetlerini tanıtmak ve müşterilerine SIM kartlarını değiştirme kolaylığı sağlamak için Türkiye’yi baştan başa dolaşacak olan 4.5G roadshow otobüsü turuna devam ediyor. Roadshow kapsamında Türk Telekom’un 7 Mayıs tarihindeki durağı Kocaeli olacak.​

Roadshow kapsamında gün boyunca Cumhuriyet Parkı’nda Kocaelilere hizmet verecek olan Türk Telekom 4.5G otobüsündeki uzman ekipler, müşterilere Türk Telekom’un Fiber Güçlü mobil iletişim teknolojisi 4.5G hizmetini anlatıp, müşterilerin cihazlarının 4.5G uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi vererek, 4.5G uyumlu SIM kart değişikliğini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Halk için oldukça yararlı olan 4.5G Roadshow hizmeti, Kocaeli’nden sonra planladığı güzergahtan yoluna devam edecek.

Türk Telekom 4.5G roadshow’unun durakları arasında Bursa, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Isparta, Denizli, Antalya, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Sivas, Erzurum, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Eskişehir, Ankara, Sakarya ve Kocaeli yer alıyor. ​

​​​​​​​​​​​​Bülten Tarihi: 6 Mayıs 2016​​​​​​​​​​