Türk Telekom’dan Kulüp Kredisi Anlaşması

Türk Telekom, genel çalışma sermayesi ve mevcut borçlarının refinansmanı amaçlı kulüp kredisi anlaşması imzaladı. 20 Kasım 2015 tarihi itibariyle, 14 bankanın katılımı ile 420 milyon Euro ve 380 milyon dolar tutarında, 3 yılı geri ödemesiz olmak üzere toplam 5 yıl vadeli kulüp kredi anlaşması gerçekleştirildi.

Anlaşmada, kredi faiz oranı yıllık Euribor / Libor + 1,80 % olarak belirlendi.

Anlaşma kapsamında, Bank of America Merrill Lynch, Koordinator (“Co-ordinator) olarak; Bank of China, BNP Paribas Fortis, Citibank, HSBC, ING, Intesa Sanpaolo, JPMorgan, Mediobanca, Mizuho, Société Générale, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, and, The Bank of Tokyo-Mitsubishi Yetkilendirilmiş Lider Düzenleyici Bankalar (“Mandated Lead Arranger”) olarak ve Deutsche Bank ise Kreditör (“Lender”) olarak görev aldı.

​​​

Bülten Tarihi: 23 Kasım 2015