Türk Telekom Grubu Konyalı KOBİ’lerle Buluştu

Türk Telekom Grubu’nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın üçüncüsü Konya’da gerçekleşti. Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar “KOBİ’lerimizi teknolojiyle donatıyor, onları global alanda rekabet edecek düzeye taşıyoruz” dedi.

Buluşmada, konusunda uzman katılımcılar iş dünyasının değişen dinamiklerini anlattı. Ayrıca, sürdürülebilir bir şirket olmaya yardımcı olacak bilgiler ve bölgenin öne çıkan başarı hikâyeleri KOBİ’lerle paylaşıldı.

Türk Telekom Grubu’nun, iş dünyasının yeni dinamiklerini ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla hayata geçirdiği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın bu yılki üçüncü durağı Konya oldu.

Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, Türk Telekom Grubu’nun entegre yapısını ve yenilenen kurumsal vizyonunu Konyalı KOBİ’lerle paylaşırken, teknoloji danışmanı olarak global rekabette bir üst lige yükselmek isteyen tüm şirketlerin yanında olduklarını vurguladı.

“Teknoloji ve inovasyonla Konya ekonomisinin gelişimine destek oluyor, KOBİ’lerimizi teknolojiyle donatıyoruz”

Müşteri odaklı yaklaşımları ile KOBİ’lerin sabit ses, geniş bant ve mobilde tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayan yegâne adres olduklarını belirten Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, “KOBİ’lerimiz, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi sayılıyor. Türk Telekom Grubu olarak biz de KOBİ’lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Türk Telekom Grubu’nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyor; tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor, işletme risklerini azaltıyorlar.

Bugün, ülkemizin ekonomik anlamda önemli şehirlerinden biri olan Konya’dayız. Entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize en hızlı hizmeti sunduğumuz Konya’da fiber altyapımız yaklaşık 5 bin kilometreye ulaştı. Konya, fiber kablo uzunluğundan Türkiye'de 4. sırada yer alıyor. Organize Sanayi Bölgelerimizi fiber alt yapımız ile donattık, en yakın zamanda bölgedeki işletmelere hizmet vermeye başlayacağız. Konya’da toplam 25 bin KOBİ hizmetlerimizden faydalanıyor. KOBİ’lerimizin teknolojik ihtiyaçlarını daha da iyi anlayarak, gelişimlerine yön vermeye çalışıyoruz. Konyalı KOBİ’lerimizi Türk Telekom Grubu’nun gücüyle, hizmetleriyle büyütüyoruz. Onları teknoloji ile donatarak global anlamda rekabet edecek düzeye taşıyoruz” dedi.

En eski müşteriye plaket

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konular üzerine ‘Markalar, Vizyonerler ve Trendler’ ile ‘Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, Inovasyon ve E-ticaret’ başlıklı konuşmalar gerçekleştirildi. Ayrıca bölge ekonomisinin başlıca markaları Atiker ve İntermak başarı hikâyelerini KOBİ’lerle paylaştı.

Etkinlikte Türk Telekom Grubu’nun 175. Yılına özel olarak, Konya’nın en eski kurumsal müşterisine Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar tarafından 175. Yıl özel plaketi takdim edildi.

Marketing Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları Konya’nın ardından Denizli, Manisa, Eskişehir ve İstanbul’da KOBİ’leri ağırlayacak.

​​​

Bülten Tarihi: 12 Kasım 2015