Türk Telekom’dan Gökhan Öğretmen'e Öğretmenler Günü Sürprizi

Türk Telekom Grubu, sabah okula ağlayarak gelen öğrencilerini  eve gülerek yolladığı fotoğrafıyla sosyal medyada binlerce kişinin takdirini toplayan Van Erciş Ortayayla İlköğretim Okulu öğretmeni Gökhan Bulut’a, Öğretmenler Günü öncesinde güzel bir sürpriz hazırladı.

Türkiye, pozitif yaklaşımıyla, ağlayan bir öğrencisinin yüzünü güldürdüğü fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Gökhan Bulut’u şu sözleri ile tanımıştı: "Okula ağlayarak gelebilirsin çocuk. Ama ben seni ağlayarak göndermem çocuk, bunu iyi bil e mi! Öğretmen ismini almak kolaydır ama öğretmen olmak çok zordur."

Hem öğretmenin hem öğrencilerin yüzü güldü

Gökhan Bulut’un öğretmenlik mesleğine olan aşkından ve bir çocuğun mutluluğu için yaptıklarından ilham alan Türk Telekom çalışanları, Gökhan Öğretmen’e iyi dileklerini anlattıkları bir film hazırlayarak onun nezdinde Türkiye’deki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Sürpriz için İstanbul’dan Van Erciş’e doğru Ceyhun Yılmaz eşliğinde yola çıkan 30 kişilik ekip, Türk Telekom çalışanlarının iyi dileklerini ve Öğretmenler Günü mesajlarını ilettiği filmi Gökhan Öğretmen’le paylaştı.

Gökhan Öğretmen'i derste yakalayan çekim ekibi, Türk Telekom çalışanlarının iyi dileklerinden oluşan filmi izletti ve tepkilerini filme aldı. Filmle birlikte, Türk Telekom Grubu çalışanlarının Gökhan Öğretmen ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını düşünerek hazırladıkları özel hediyeleri de ileten ekip, öğretmen ve öğrencilerin yüzünü bir kez daha güldürmüş oldu.

3 günde  5 milyondan fazla kişi izledi

Gökhan Öğretmen nezdinde Türkiye’deki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlama fikriyle dijital mecralarda yayınlanan film, #TeşekkürlerÖğretmenim etiketiyle pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Üç günde beş milyondan fazla kişinin izlediği film, Gökhan Öğretmen’in “İyi ki öğretmenim” sözüyle sona eriyor.

Kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan ve pek çok izleyene duygu dolu anlar yaşatan bu özel videoyu şu adresten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=Mu3qAFejmH4

Künye Bilgisi:
Reklamveren: Türk Telekom