En İyi 4.5G Deneyimi için Türk Telekom Gücü ile Avea Aynı Reklamda

28 Ağustos 2015

Türk Telekom Grubu, 4.5G ihalesinin ardından mobilde yeni döneme yeni reklam filmi ile merhaba dedi. Hazırlanan reklam filmi ilk defa Türk Telekom ve Avea markaları bir araya getirmesi ile dikkat çekti. Yeni reklam filmi, Türk Telekom’un dünyanın en hızlı fiber altyapısı üzerine kuracağı 4.5G şebekesi ve iletişim sektöründe dönemin en iddialı oyuncusu olması mesajı ile ön plana çıkıyor.

Yeni reklam filminde, Türk Telekom’un rekor sahibi fiber altyapısı ve Türkiye’ye kuracağı en iyi 4.5G şebekesine değiniliyor. Bu yepyeni teknolojiden 17 milyon Avealının faydalanacak olması ise dikkat çekici.

Ertürk: Dünyanın en hızlı fiber altyapısını kuran Türk Telekom şimdi de Türkiye’nin en iyi 4.5G şebekesini kuracak ve Avealılar bu teknolojiden doya doya faydalanabilecek.

İletişim işinde artık tek alanda değil, sektörün tüm alanlarında güçlü olan yapıların oyunun kazananı olacağını belirten Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, “Yeni entegre yapımızda grup şirketlerimizin yarattığı sinerji ile müşterilerimize tüm iletişim alanlarında en iyi hizmeti sunuyoruz.  Bu reklam filmiyle bir ilki gerçekleştirdik; Türk Telekom ve Avea markalarını aynı iletişimde bir araya getirdik. Bu kampanya ile verdiğimiz bir yeni haber de iki marka arasındaki organik bağ sayesinde müşterilerimize en iyi deneyimi yaşattıracağımızı müjdelemek.” dedi.

Ertürk sözlerine şöyle devam etti: “Reklam filmimizde Türk Telekom altyapısının, Avea müşterilerine sağladığı yüksek hıza ve Türkiye’nin en iyi 4.5G şebekesine vurgu yaptık. 17 milyon Avealının en iyi 4.5G deneyimini Türk Telekom altyapısı üzerinden alacağının altını çizdik. Çünkü Türkiye’nin en hızlı 4.5G mobil şebekesi, Türk Telekom’un Guinness tarafından tescillenen dünyanın en hızlı fiber altyapısı üzerinde yükselecek”

4.5G ile 81 ilde tüm Türkiye’nin hızına hız katacağız​

Türk Telekom reklam filmleri ailesine katılan yeni 4.5G reklam filminde bir Türk Telekom hikâyesi anlattıklarını ifade eden Ertürk, “17 milyon Avealı, Türk Telekom Grubu’nun yepyeni 4.5G teknolojisinden doya doya faydalanırken, bilgiye ve eğlenceye dünyanın en hızlı fiber altyapısı ile ulaşacak. Bu başarının arkasında büyük bir emek ve güç yatıyor. Türk Telekom Grubu, her gün 35 bini aşkın çalışanının katkısıyla Türkiye’ye değer katacak yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlar kapsamında Türkiye’yi öncelikle dünyanın etrafını 5 kez dolaşacak uzunlukta fiber ağlarla donattı. Şimdi de bu fiber altyapı üzerinde Türkiye’nin en hızlı 4.5G mobil şebekesi yükselecek. Reklam filminde de vurgulandığı üzere bu hız Türkiye’nin 81 ilinde, her insanın hayatına dokunacak. 4.5G ile Türkiye’nin hızına hız katacağız.”diye konuştu.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bülten Tarihi: 28 Ağustos 2015​​​

​​Yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı reklam filmi 3 günde tamamlandı.

REKLAM KÜNYESİ

Reklamın başlığı: Türk Telekom 4.5G