“Avea Prime Junior Golf Takımı Bodrum”un Yıldızları Göz Doldurdu

​​

Avea Prime Junior Golf Takımı Bodrum, 2015 Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Ligi Finali’nin ilk ayağında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Avea Prime Junior Golf Takımı Bodrum oyuncuları, ortaya koydukları performanslarıyla 7 Eylül 2015 tarihinde İstanbul’da yapılacak final için hazır olduklarını gösterdiler.

Golf sporuna verdiği destekle bu oyunun Türkiye’de yaygınlaşmasına katkıda bulunan Avea’nın minik golf yıldızları, 29 Ağustos’ta Antalya’da düzenlenen 2015 Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Ligi Finali’nin ilk ayağında performanslarıyla göz doldurdu…

Yılmaz Batan, Emircan Şahan, Turgut Akcan, Ender Sinop, Demir Kırımgeri, Arjin Yalçınkaya, Duru Narin, Aylin Kocatepe ve Almira Kocatepe’den oluşan Avea Prime Junior Golf Takımı Bodrum,  Antalya' da ortaya koydukları performanslarıyla, 7 Eylül 2015 tarihinde İstanbul’da yapılacak final için hazır olduklarını gösterdiler.

Avea’dan golfe önemli destek

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea, golf sporunun Türkiye’de yaygınlaşması için önemli katkılarda bulunuyor. Avea, destek olduğu Avea Prime Junior Golf Takımı ile ise Bodrum ile geleceğin golf yıldızlarını yetiştirmeyi amaçlıyor.

Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Şampiyonası Finalleri’nin ikinci ayağı 7 Eylül 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

​​​ ​​​​​​​​​​​​

Bülten Tarihi: 31 Ağustos 2015​​​