Türk Telekom Grubu’ndan Kişiye Özel Cep Telefonu Portföyü Kampanyası

Türkiye’nin lider iletişim şirketi Türk Telekom Grubu, “Cep Telefonu Portföyü Kampanyası” ile tüm müşterilerini akıllı telefon sahibi yapıyor. Kullanıcılar, ister ev veya cep telefonu ister internet faturasına ek olarak kampanyadan faydalanabiliyorlar.

Yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Türk Telekom Grubu aboneleri, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy A5, LG G3, LG G4 ve Lenovo S90 akıllı telefonlarını Telekom Grubu Mağazaları’ndan en uygun fiyatlarla sahip olabilecekler.

Türk Telekom Grubu müşterileri Samsung Galaxy S6 cep telefonu ayda 126TL, Samsung Galaxy S6 Edge cep telefonu ayda 156TL, Samsung Galaxy A5 cep telefonu ayda 68TL, LG G3 cep telefonu ayda 69TL, LG G4 cep telefonu ayda 105TL, Lenovo S90 cep telefonuna ise ayda 60TL gibi avantajlı fiyatlarla (KDV dahil) satın alabilecekler.

Kampanya kapsamında sadece Türk Telekom Grup müşterileri Avea, Türk Telekom veya TTNET faturalarından birine ek olarak istedikleri akıllı cep telefonuna sahip olabilecekler.

Türk Telekom Grubu olarak en yeni ürün ve cihazları en uygun kampanyalarla müşterilerine sunmanın öncelikleri olduğunu vurgulayan Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Türk Telekom Grubu olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik çeşitli fırsatlar sunuyoruz. Avea, Türk Telekom ve TTNET’li müşterilerimiz, ister ev veya cep telefonu faturalarına isterlerse internet faturalarına yansıtabilecekleri ek tutarla kampanyadan yararlanılabilecekler” dedi

Türk Telekom Grubu abonelerinin Avea, Türk Telekom veya TTNET faturalarından birine ek taksitlendirme yapabilecekleri kampanya kapsamında TTNET abonelerine ise ek olarak 24 ay boyunca Tivibu Go Giriş ve TTNET Wi-fi Ücretsiz olarak sunulacak.​​

​​​​​​​​​​

Bülten Tarihi: 07 Eylül 2015​​​