Evde İnternetin İncelikleri

Türk Telekom Grubu,  başrolünde Hasan Kaçan’ın yer aldığı “kedi” ve “aşk” temalı TTNET’in yeni reklam filmleriyle kullanıcıların evde internet paketi seçerken dikkat etmeleri gereken özelliklere vurgu yapıyor. Veri kullanım kapasitesini belirleyen gigabayt’ın (GB) hıza olan etkisini eğlenceli bir dille anlatan reklam filmleri, Türk Telekom Grubu’nun müşteri odaklı hizmet anlayışını ortaya koyuyor.

TTNET’in yeni yüksek GB’li internet teklifi, ayda 61 TL’ye 100 GB limitsiz kullanım hakkı sağlıyor. Böylece evde, cepten, tabletten, bilgisayardan ve diğer akıllı cihazlardan internete aynı anda bağlanabilen tüm TTNET’liler, yüksek hızda interneti gönül rahatlığıyla doya doya kullanabiliyor.

“Evde yüksek GB’li internetin olsun hızın düşmesin”

Reklam filmiyle kullanıcıların evdeki internet hızının, kullandığı paketin GB’ına bağlı olduğunun altını çizmeyi hedeflediklerini söyleyen Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, şunları söyledi:

“İnternet kullanımı her geçen gün artıyor ve bu durum video, film ve müzik gibi içerikleri daha çok tüketmemiz anlamına geliyor. Dolayısıyla internet paketi satın alırken paketin GB’ını da doğru seçmek çok büyük önem kazanıyor. İşte bu sebeple ay boyunca hızı hiç düşmeden internet keyfi yaşamak isteyen müşterilerimize, ihtiyaçlarına yönelik ürün seçeneklerimiz hakkında bilgi vermek istedik. Reklam filmlerimizde internet paketi satın alırken özellikle GB’ın neden önemli olduğunu vurguladık.”

Başrolde Hasan Kaçan

Kullanıcıları internet kullanımındaki hız ve kapasite konularında bilgilendirmeyi amaçlayan reklam filmlerinde, hikâyeye dayalı anlatımı ile fark yaratan ünlü oyuncu Hasan Kaçan rol aldı.

Evde kullanılan internet paketleri hakkında bilgi veren ve müşterileri hızlı internet keyfi yaşamaya davet eden reklam filmlerinin çekimleri, 3 gün boyunca Fenerbahçe Parkı ve Arnavutköy’de gerçekleştirildi.

Reklam Künye

Reklam Başlığı: Evde İnternetin Bol Olsun Hızın Düşmesin