Türk Telekom Grubu, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı satışa sundu

Türk Telekom Grubu, iPhone’un en yeni ve en gelişmiş modelleri olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı 23 Ekim Cuma günü itibarıyla kullanıcılarla buluşturdu. iPhone 6s, 16GB 36 ay taahhütle tarifeye ek ayda 78 TL’den başlayan taksitlerle; iPhone 6s Plus ise 16GB 36 ay taahhütle tarifeye ek ayda 93 TL’den başlayan taksitlerle kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılar; iPhone 6, iPhone 6 Plus ve iPhone 5s modellerini Türk Telekom Grubu mağazalarından satın alabilecekler.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın yeni 3D Touch teknolojisi, ekrana ne kadar güçlü basıldığını algılayarak temel işlevlerin daha hızlı ve daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu özellik, iPhone’un çığır açan Multi-Touch arayüzüne yeni ve güçlü bir boyut getiriyor.

Apple tarafından tasarlanan ve akıllı telefonlarda şimdiye kadarki en gelişmiş işlemci olan A9; Live Photos, 3D Touch, 12 megapiksel iSight kamera, Retina Flash özelliğine sahip 5 megapiksel FaceTime HD kamera ve diğer tüm etkileyici özellikleri beraberinde getiriyor.

Live Photos özelliği, fotoğrafları hareketli, yaşayan anılara dönüştürerek fotoğraflara hayat veriyor. A9 işlemcisi, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kullanıcılarına daha fazla performans ve mükemmel pil ömrü de sunuyor.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, bugüne kadar üretilmiş akıllı telefonlarda yer alan en dayanıklı cam malzeme ve havacılık sektöründe kullanılan bir alaşım olan 7000 serisi alüminyum kullanılarak üretildi. Yeni seri, artık roze altın rengini de içeren metalik renk seçeneklerine sahip.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini Türkiye’de en avantajlı fiyatlarla müşterileriyle buluşturacaklarını belirten Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, şunları söyledi: “Müşterilerimize, en son teknolojileri her zaman en avantajlı şekilde ulaştıran operatör olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle, yeni iPhone modellerini de müşterilerimizin taksitlerini diledikleri gibi belirleyebilecekleri ‘Taksit Planlama Sistemi’ ile satışa sunuyoruz. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri ülkemize  yakın zamanda gelecek olan 4.5G teknolojisini de destekleyecek olağanüstü teknolojik bir donanıma sahip. Bu donanım Türkiye çapında müşterilere yaygın ve yüksek kalite hizmet vermemizi sağlayacak.” dedi.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'a sahip olmak isteyenler Türk Telekom Grubu mağazalarına giderek telefonlarını alabilirler. Fiyatlar konusunda daha fazla bilgi için www.avea.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

​​​​​

Bülten Tarihi: 23 Ekim 2015​​​