AssisTT dört şehirde toplam 220 gence daha istihdam sağlayacak

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT; Burdur, Erzincan, Ordu ve Rize’de yer alan çağrı merkezlerinde görev almak üzere 18-35 yaşları arasında, en az lise mezunu toplam 220 adayı istihdam edeceğini duyurdu. 4 Ağustos 2017 tarihine kadar gerçekleştirilecek başvurular için adayların www.assisttkariyerim.com adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Türkiye genelinde 19 il ve 25 ayrı lokasyonda 10 bini aşkın çalışanıyla hizmet veren Türk Telekom iştiraki AssisTT, Türkiye’nin dört bir yanında işe alımlar yaparak ülke istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan AssisTT’in Türkiye genelinde binlerce kişiye istihdam sağlayan AssisTT Çağrı Merkezi, İŞKUR desteği ile düzenlenecek İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Burdur’da 25, Erzincan’da 95, Ordu’da 50 ve Rize’de 50 kişiye daha iş olanağı sunuyor.

Adaylarda aranan özellikler

AssisTT Çağrı Merkezi'ne müşteri temsilcisi pozisyonu için başvuracak adaylarda; 18-35 yaşları arasında ve en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Müşteri problemlerini profesyonel konuşma adabı çerçevesinde çözümleyerek müşteri memnuniyeti sağlamak adına adayların ayrıca;  düzgün diksiyon, etkili iletişim, ikna ve analiz yeteneği, vardiyalı çalışmaya uyum, hedef odaklılık, zaman yönetimi yetkinlikleri de değerlendiriliyor. Erkek adaylarda; askerliğini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli olanların başvuruları kabul ediliyor.

Başvurular AssisTT Kariyerim web sitesi üzerinden yapılacak

AssisTT bünyesinde çalışmak isteyen adayların başvurularını 4 Ağustos 2017 tarihine kadar www.assisttkariyerim.com adresinden yapmaları gerekiyor.

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden olan ve yenilikçi teknolojileri ile sektöre yön veren AssisTT, yatırımlarını büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’ya yönlendirerek genç bireylere iş olanağı sağlıyor. AssisTT, bölgedeki ekonomik hayatı canlandırarak, Türkiye ekonomisine de katkı sağlıyor.

Bülten Tarihi: 3 Ağustos 2017

​​​