Türkiye, Avrupa futboluna Tivibu ile seyirci kalacak

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve İtalya Serie A maçları yayın hakları sahibi yeni nesil TV platformu Tivibu’nun yeni reklam filmi yayına girdi. Tivibu, futbolun milli marşı olarak kabul edilen Şampiyonlar Ligi müziğini bir reklamında ilk kez kullandı. Tivibu, dünyadaki tüm futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilen UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İtalya Serie A’nın coşkusunu sadece 5TL karşılığında müşterileriyle buluşturduğunu açıklıyor.

Türk Telekom’un yeni nesil TV platformu Tivibu’nun, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Cengiz Ünder’li Roma’dan Hakan Çalhanoğlu’yla güçlenen Milan’a, Icardi’li İnter’den Dybala’lı Juventus’a ve Insigne’li Napoli’ye bir çok önemli takımın yer aldığı İtalya Serie A’nın sadece 5TL karşılığında futbol severlerle buluşturduğunu duyuran yeni reklam filmi yayına girdi. Tivibu, Türk Telekom mobil faturalı hat kullanıcılarını referans gösteren herkesin katılabileceği bu yeni kampanyasının reklam filminde, UEFA'nın resmi dilleri olan İngilizce, Fransızca ve Almanca dillerinde söylenen ve Avrupa’nın en iyilerinin bu büyük kupa için kıyasıya mücadele ettiği, yıldız futbolcuların tüm yeteneklerini sergilediği ve taraftarların tutku ile takımlarını desteklediği, kısacası her maçın bir futbol şölenine dönüştüğü turnuvanın ruhunu başarıyla yansıtan, dünyadaki tüm futbol severlerin hayranlıkla dinlediği Şampiyonlar Ligi müziğini ilk kez kullandı. Türkiye’deki futbol tutkusunun ekranlara taşındığı reklam filminin çekimleri iki gün boyunca sürdü. Publicis İstanbul tarafından hazırlanan filmin yönetmenliğini ise Ferit Katipoğlu yaptı.

Türk Futbolseverler Başrolde

Tivibu yeni reklam filminde Türkiye’deki futbol tutkusunu, futbolseverlerin kalbinde taht kuran Şampiyonlar Ligi müziği ve başroldeki Türk futbolseverlerle birlikte anlatıyor. Futbol coşkusunun her an her yerde tutkuyla yaşanabildiğini anlatan reklam filmi, bir kahvede başlayıp bir berbere, oradan da bir evin içine kadar uzanıyor. Filmde, Türkiye’deki futbol tutkunları çeşitli müzik aletlerini kullanarak Şampiyonlar Ligi müziğine eşlik ediyor.

Tüm Türkiye Şampiyonlar Ligi'ne Tivibu'yla seyirci kalmaya hazır!

Reklam Künyesi:
Reklamveren: Türk Telekom
Reklamveren Reklam Ekibi: Gelincik Onan, İrem Kaya, Demet Tarhan, Gözde Çiftlik, Zümrüt Tanrıöven Yazıcı
Reklam Ajansı: Publicis İstanbul
Yönetici Kreatif Direktör: Can Faga