Türk Telekom’dan ayda 4 TL’ye Türk Telekom markalı kablosuz ev telefonu

Türk Telekom Kablosuz Ev Telefonu Kampanyası

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, kendi markasını taşıyan kablosuz ev telefonunu müşterilerinin kullanımına sundu. Türk Telekom güvencesine sahip yeni ev telefonuna, 24 ay taahhüt ile mevcut tarifelerine ek ayda 4 TL karşılığında en uygun fiyat seçeneği ile sahip olunabilecek.

Kampanyadan, Türk Telekom’un ev telefonu ve evde internet müşterilerinin yanı sıra telefon kampanyaları kapsamında uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün arayan yeni aboneler de faydalanabilecek. Kampanya kapsamında kablosuz ev telefonu satın alanlar, Türk Telekom’un güçlü altyapısının sunduğu en iyi ses kalitesiyle kesintisiz telefon konuşması yapmanın tadını çıkaracaklar.

Bülten Tarihi: 16 Ocak 2017