Türk Telekom, bayram boyunca ankesörlü telefonları ücretsiz kullanıma sunacak

​​

Türk Telekom, Türkiye’yi bayramda sevdikleriyle ücretsiz konuşturacak. Bayram boyunca ankesörlü telefonlardan, telefon kartı ve kredi kartı ile yapılan tüm şehir içi ve şehirlerarası sabit hat aramaları ücretsiz yapılırken, cep telefonlarına yapılan aramaların da ilk 2 dakikası ücretsiz olacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom yeni bayram kampanyası fırsatı ile Türkiye’ye kesintisiz iletişim sağlamaya devam ediyor. Bayram süresince ankesörlü telefonlardan telefon kartı ve kredi kartı ile şehir içi ve şehirlerarası sabit hat görüşmeleri tamamen ücretsiz, cep telefonlarını aramanın ilk 2 dakikası ücretsiz olacak. Böylece 12 – 15 Eylül 2016 tarihleri boyunca herkes ailesi ve sevdikleriyle dilediğince konuşabilecek.

Kampanya Kurban Bayramı süresince geçerli olup 12 Eylül’de başlayıp 15 Eylül gecesi sona erecek.​

Bülten Tarihi: 10 Eylül 2016