Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AssisTT’i ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 24 Nisan 2016 Pazar günü Türk Telekom iştiraki AssisTT’in Ödemiş’teki çağrı merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yıldırım, yaklaşık 250 kişinin istihdam edildiği merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT’in İzmir’in Ödemiş ilçesindeki yeni çağrı merkezini ziyaret etti. AsissTT Ödemiş Çağrı Merkezi çalışanları ile sohbet eden Bakan Yıldırım, merkezin çalışmaları hakkında AssisTT Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu’ndan bilgi aldı.

İzmir’in şehir merkezi dışındaki ilk ve tek çağrı merkezi

Türkiye genelinde 20 şehir ve 23 ayrı lokasyonda yaklaşık 10 bin çalışanıyla, geleneksel çağrı merkezi hizmetlerinin ötesine geçerek en güncel yönetim, satış ve pazarlama teknikleri ile satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan AssisTT’in yeni Ödemiş lokasyonu yaklaşık 250 kişiye istihdam sağlıyor. AssisTT Ödemiş Çağrı Merkezi, İzmir’de şehir merkezi dışında bir ilçede faaliyet gösteren ilk ve tek çağrı merkezi olarak dikkat çekiyor. Çağrı merkezi sektörünün önde gelen teknolojilerini kullanan Ödemiş lokasyonunda çalışanlar; Türk Telekom Mobil, Tredaş ve Gestaş için tüm Türkiye’ye hizmet veriyor.​​​

​​​​​Bülten tarihi: 24 Nisan 2016​​​