Ege Çubukçu’nun Yeni Çalışması “Gece Gelen Sıkıntı” İlk Kez Türk Telekom Müzik’te

Türkiye’de hip hop denildiğinde akla gelen önemli isimlerden Ege Çubukçu, 2017 yazını iki şarkılık yeni çalışması Gece Gelen Sıkıntı’yla karşılıyor. Ege Çubukçu’nun “Bana Ne” ve “Adı Yok” şarkılarından oluşan çalışması, 11 Mayıs’a kadar sadece Türk Telekom Müzik platformunda müzikseverlerle buluşacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, zengin içeriğiyle öne çıkan Türk Telekom Müzik platformunu, her geçen gün yeni sanatçı ve albümlerle güçlendirmeye devam ediyor. Binlerce yerli ve yabancı şarkı listesi ile en yeni şarkıların yer aldığı Türk Telekom Müzik platformuna son katılan sanatçı, yeni çalışması ile Türk hip hop dünyasının dikkat çeken isimlerinden Ege Çubukçu oldu. Daha önce Ayşe Hatun Önal’ın yanı sıra Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Pamela gibi farklı sanatçılarla yaptığı çalışmalarla beğeni toplayan Çubukçu’nun iki şarkıdan oluşan çalışması “Gece Gelen Sıkıntı”, 4 – 11 Mayıs tarihleri arasında sadece Türk Telekom Müzik farkıyla dinleyicilerle buluşuyor.

İki hit şarkıyla yaza merhaba

Uzun zamandır single çalışmaları ile gündeme gelen Ege Çubukçu, 2017 yazına iki yeni şarkıyla giriyor.  “Gece Gelen Sıkıntı” albümünde yayınlanacak ilk klip, “Bana Ne” adlı şarkıy​a çekildi. Klip çekimleri, Harun Işık yönetmenliğinde Alaçatı ve Urla’da gerçekleştirildi. Albümde yer alan ikinci şarkı ise “Adı Yok”. Albüm kapağında, İstanbul Modern Müzesi’nin ev sahipliği yaptığı “Gündüz, Işık, Gece” sergisinden, Emre Arolat imzalı “İstinbat” eseri yer alırken, kapak fotoğrafı ise Dilşah Güntav imzası taşıyor.

Bülten Tarihi: 3 Mayıs 2017

​​​​​