Türk Telekom’dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya

Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB deneyimi yaşayabilecekleri yepyeni bir kampanya sunuyor.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcıları için dört dörtlük bir kampanya hayata geçirdi. Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB deneyimi yaşayabilecekleri yepyeni bir internet paketi sundu. Kampanya kapsamında Türk Telekom evde internet müşterileri 100 Mbps–200GB limitsiz fiber internet paketi ile interneti doyasıya kullanabilecekler.

Yeni aboneler limitsiz fiber internet keyfinin yanı sıra, ücretsiz kurulum imkânıyla birlikte İspark, Biletix ve Avrupa’ya Uçak Bileti gibi Türk Telekom Prime ayrıcalıklarından da ilk 4 ay boyunca yararlanabilecek. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Bülten Tarihi: 28 Ağustos 2017​​