Türk Telekom SIIA CODiE Ödülleri’nde IntelliMap ile finalde

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, konuma bağlı olarak mobil pazarlama olanakları sunan IntelliMap ürünüyle, yazılım endüstrisinin Oscar'ı olarak kabul edilen SIIA (Software and Information Industry Association – SIIA) CODiE Ödülleri’nde “En İyi Pazarlama veya Kampanya Yönetimi Platformu” (Best Advertising or Campaign Management Platform) kategorisinde finale kaldı.

1986 yılından itibaren binin üzerinde yazılım ve bilgi teknolojileri şirketinin ödüllendirildiği SIIA CODiE Ödülleri, sektörde mükemmelliğin ölçütü olarak kabul ediliyor. İçerik, eğitim ve yazılım endüstrisinde inovasyon, vizyon ve endüstri genelinde oluşturulan etkinin ödüllendirildiği SIIA CODiE Ödülleri’nde bu yıl ödül kazanan firmalar 18 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak.

Türk Telekom’un IntelliMap ürünü, Türk Telekom müşterilerinin sinyal aldıkları konumlara göre yoğunluk haritalarının oluşturulmasına ve analiz edilmesine olanak sağlıyor. Böylece bölgesel kullanıcı dağılımları, demografik özellikler, müşteri segmentleri ve GSM kullanım bilgileri geçmişe yönelik veya anlık olarak kapsamlı bir şekilde analiz edilebiliyor. Markaların ve kamu kurumlarının yatırımlarını ve hizmetlerini internet teknolojileri aracılığıyla daha verimli ve kârlı bir şekilde hayata geçirmelerine ve rekabet avantajı sağlamalarına katkıda bulunan Türk Telekom IntelliMap, büyük veriye anlam kazandırarak, firmaların katma değer oluşturmasını sağlıyor.

​​​​​​​​Bülten tarihi: 17 Nisan 2016​​​​