iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türk Telekom mağazalarında satışa sunulmaya hazırlanıyor

​​

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, geçtiğimiz günlerde dünya tanıtımı yapılan Apple’ın en yeni ürünleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı 20 Ekim tarihinden itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak. Parlak cam tasarımın şimdiye kadarki en güçlü ve en akıllı çiple buluştuğu akıllı telefon iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, profesyonel kalitede fotoğraflar, yüksek performans ve uzun pil ömrü sunuyor. iPhone 8 serisinde yer alan yeni nesil çekim modları, görüntü sinyal işlemcisi, eşit aydınlanma sunan True Tone Flash özelliği ile sıradan fotoğraflar dahi detaylı ve etkileyici fotoğraflara dönüşüyor. Türk Telekom ayrıcalığı ile iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’a sahip olmak isteyen kullanıcılar  13 Ekim tarihinden itibaren www.turktelekom.com.tr adresinden ön kayıt yapabilecekler.

Bülten Tarihi: 12 Ekim 2017

​​