iPhone SE, Türk Telekom mağazalarında satışa sunuldu

Apple’nin piyasadaki 4 inç ekrana sahip en güçlü akıllı telefonu iPhone SE, 8 Nisan’dan itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sunuldu.

iPhone SE; iPhone 6S’nin kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanan alüminyum gövdesini, 4 inç retina ekranla ve roze altın dahil dört etkileyici metalik renk seçeneğiyle bir araya getiriyor. Yüksek performans için gelişmiş 64-bit A9 çip, daha uzun pil ömrü, 12 megapiksel iSight kamera, canlı fotoğraflar, 4K video kayıt ve Touch ID parmak izi güvenlik sistemi, iOS9 ve Siri gibi üstün özelliklerle donatılan ve hem donanımı hem de 4.5G desteği ile mobilde yüksek hızlı internet deneyimi sunan iPhone SE, daha küçük boyutlu bir telefon arayan kullanıcılara mükemmel bir seçenek sunuyor.

iPhone SE’yi tanıtımından çok kısa bir süre sonra satışa sunmaktan heyecan duyduklarını belirten Türk Telekom Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “Teknolojiyi yakından takip eden Türk Telekom müşterilerinin merakla beklediği iPhone SE’yi avantajlı koşullarda mağazalarımızda satışa sunuyoruz. Türk Telekom’un fiber gücüyle sunduğu GiGA 4.5G deneyimini 4 inç ekranda yaşamak isteyen müşterilerimizin, iPhone SE’yi beğeneceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Bireysel ve kurumsal müşterilerimize özel tarifeye ek iPhone SE kampanyaları hakkında detaylı bilgiye Türk Telekom Bireysel ve Türk Telekom Kurumsal sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bülten tarihi: 8 Nisan 2016​​​​​​​​​​