Türk Telekom, IPRA Golden World Awards’da Medya İlişkileri Ödülü’nü teslim aldı

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından ‘IPRA Golden World Awards 2016’da (IPRA Altın Küre Ödülleri) ‘Medya İlişkileri’ kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülü kabul edilen ‘Golden World Awards’ta Medya İlişkileri büyük ödülünü 2016 yılı başında yeni marka kimliğini tanıtma amacıyla gerçekleştirdiği basın iletişimi çalışmalarıyla aldı. IPRA Golden World Awards 2016 ödülleri Doha’da düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından 25 yıldır dağıtılan ve dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülü kabul edilen ‘Golden World Awards’un sahibi oldu. ‘IPRA Golden World Awards 2016’ ödülleri 5 Kasım 2016 tarihinde Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleri ile yeni nesil teknolojilerin araştırılması, geliştirilmesi ve ticarileştirilmesi yoluyla müşterilerine yenilikçi çözümler sunan Türk Telekom, toplumun her kesimine dokunan yenilikçi ürün ve hizmetlerin kamuoyuna ve tüm paydaşlara tanıtılmasında yaratıcı halkla ilişkiler ve tanıtım projeleri üretti. Hizmetlerini Türk Telekom tek markası altında bir araya getirerek Türkiye’nin en büyük marka dönüşümünü gerçekleştiren Türk Telekom, yenilenen marka kimliğini tanıtmak amacıyla yaptığı basın iletişimi ile Haziran ayında açıklanan ‘Golden World Awards 2016’da ‘Medya İlişkileri’ kategorisinde büyük ödülüne layık görüldü.

Bülten Tarihi: 8 Kasım 2016​​​