Fiber Güçlü 4.5G ile ‘İşyerim Mobil Sınırları Kaldıran Tarife’den büyük avantaj!

4.5G teknolojisiyle mobil iletişimde hızlı internet devrini başlatan Türk Telekom, fiber gücünü arkasına alarak sunduğu ‘İşyerim Mobil Sınırları Kaldıran Tarife’lerini tanıttı. İşyerlerine özel büyük avantajlarla gelen tarife, sınırsız konuşma ve mesajlaşmanın yanı sıra her ihtiyaca uygun fiber güçlü 4.5G hızında zengin internet paketi seçenekleriyle geliyor.Üstelik sınırsız internet de seçenekler arasında.

Türkiye’nin en büyük entegre iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Kurumsal 4.5G teknolojisinin hayata geçmesinin ardından İşyerim Mobil Sınırları Kaldıran Tarife ile işyerlerine özel yeni avantajlı paketlerini duyurdu. İster taahhütlü ister taahhütsüz olarak faydalanabilecek Türk Telekom’un işyerlerine özel sunduğu “İşyerim Mobil Sınırları Kaldıran Tarife”  ile sınırsız konuşma ve mesajlaşmanın yanı sıra 6GB, 8GB, 10GB, 12GB, 20GB ve Limitsiz olmak üzere her ihtiyaca uygun mobil internet paketleri sunuluyor.

Gücünü Türk Telekom’un fiber güçlü 4.5G hizmetinden alan alan İşyerim Mobil Sınırları Kaldıran Tarife, mobil internetin sunduğu avantajlarla işini 4.5G hızında internet ile her yerden yürütebilmek ve çağa ayak uydurmak isteyen işyerlerine büyük bir fırsat sunuyor. Sunulan paketlerle e-ticaretten bulut bilişime kadar teknolojinin tüm olanaklarını cep telefonlarından en verimli şekilde kullanma fırsatı bulan işletmeler, Türk Telekom’un fiber güçlü internet avantajıyla birlikte sınırsız konuşma ve mesajlaşmanın keyfini çıkarıyor.

Tariflerle ilgili detaylı bilgi ve başvuru için Kurumsal internet adresini ziyaret edebilir yada diğer iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.​​

​​​​​Bült​en tarihi: 2​7 Nisan 2016​​​