Türk Telekom’dan çalışanlarına “Kadınlar Günü” jesti

"İnsana değer"i stratejik odağına alan ve “fark yaratan insandır” düşüncesiyle geliştirdiği kariyer ve yaşam politikaları ile çalışanlarının motivasyon ve bağlılığını artırmayı hedefleyen Türk Telekom, bu alandaki farklı uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türk Telekom’un tüm kadın çalışanlarına, şirkete gelmeden evden çalışma imkânı sunuldu.

Çalışanlarından aldığı güçle mobil, evde internet, ev telefonu ve TV platformlarında kaliteli hizmetler sunan Türk Telekom, insanı odağına alan fark yaratan uygulamalarını sürdürüyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sıra dışı bir uygulamaya imza atan Türk Telekom, tüm kadın çalışanlarına Kadınlar Günü’nde evden çalışma imkânı sundu. Kadın çalışanlar, Türk Telekom’un güçlü altyapısı ve teknolojik imkânlarıyla evlerinden sorunsuz şekilde çalışabilecekler.

7 Mart günü tüm çalışanlara e-posta ile duyurulan uygulama, Türk Telekom’un kadın çalışanları için büyük bir sürpriz oldu. 8 Mart’ta evden çalışacaklarını öğrenen kadın çalışanlar, uygulama dolayısıyla çok mutlu olduklarını ve bu tür jestlerin tüm şirketlere örnek olmasını dilediklerini ifade ettiler. Kadınlar Günü’nde evde sevdiklerinin ve ailelerinin yanında çalışmanın bugün için aldıkları en güzel hediye olduğunu belirten kadın çalışanlar, bu duyarlı davranışı dolayısıyla şirketlerini kutladılar.

“Kadın çalışanlarımızın şirketimizin her kademesinde güçlü bir varlık göstermesini önemsiyoruz”

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Türk Telekom sürpriz uygulamayı çalışanlarına şöyle duyurdu: “Türk Telekom olarak kadın çalışanlarımızın şirketimizin her kademesinde güçlü bir varlık göstermesini önemsiyoruz. Türkiye’nin yarınlarını birlikte inşa ettiğimiz kadın çalışanlarımızın emeğini Şirketimiz için vazgeçilmez görüyoruz. Daha iyi bir yaşam ve çalışma koşulları için kadınların verdiği mücadelenin yıldönümü olarak kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadın çalışanlarımıza özel, fark yaratacak bir uygulama gerçekleştirdik. 8 Mart günü şirketimizin kadın çalışanlarına evden çalışma imkanı sunduk. Şirketimiz, toplumumuz ve ailelerimize değerli katkılarından ötürü tüm kadınlarımıza teşekkür ediyor, Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.”​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​Bülten Tarihi: 7 Mart 2016​​​​​​​​​​​