NBA’in ‘efsaneleri’ İstanbul’da

Dünyaca ünlü NBA Fan Zone, Türk Telekom sponsorluğu ile ilk defa İstanbul’da. Michael Jordan’dan Magic Johnson’a, Kobe Bryant’dan Shaquille O’Neal’a, efsane isimlerin imzalı formalarının, basketbol yıldızlarının hikayelerinin her yönüyle sergilendiği NBA Fan Zone, basketbol tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Maç yorumlama aktivitelerinden gerçek saha kenarı deneyimi sunan VR uygulamasına, dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncuların ve Türk yıldızların tanıtımından, şampiyonluk sevincine kadar birçok eğlenceli içeriğe ev sahipliği yapacak.

Türk Telekom iletişim sponsorluğundaki NBA Fan Zone, Türkiye’de ilk defa basketbol severlerle buluşuyor. Michael Jordan’dan Magic Johnson’a, Kobe Bryant’dan Shaquille O’Neal’a, birçok efsane ismin imzalı özel formalarını, basketbol yıldızlarının ayakkabılarını görmek, hikayelerini dinlemek isteyen basketbol severler, 5 Mayıs-2 Temmuz tarihlerinde, Demirören İstiklal'de NBA Fan Zone’u ziyaret edebilecek.

Sporseverler, maç yorumlama aktivitesi kapsamında, gerçek saha kenarı deneyimi sunan VR uygulaması ile NBA deneyimini yaşayabilecek. NBA ailesine katılan oyuncular ve Türk yıldızların tanıtımı, şampiyonluk sevinci gibi birçok eğlenceli içeriğe ev sahipliği yapan NBA Fan Zone’da, NBA dünyasının renkli dünyasına şahitlik edecekler.

Saha kenarından NBA keyfi

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, NBA Fan Zone kapsamında kuracağı içerik deneyimleme alanıyla, katılımcılara bambaşka bir NBA deneyimi yaşatıyor. Türk Telekom VR içerik deneyimleme etkinliği kapsamında katılımcılar, bir NBA maçını salonun en prestijli yeri olan ‘saha kenarı’ koltuklarında, sinema ve müzik dünyasının yıldızlarıyla yan yana izlemenin keyfini çıkaracağı bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayacaklar. Gerçek anlamda benzersiz bu 360 derecelik gerçek ‘saha kenarı’ simülasyonu için, Türk Telekom ve NBA, son derece detaylı bir çalışmaya imza atıyor.

Kaan Kural’la Tivibuspor kanalında basketbol yorumlama şansı

Etkinlik kapsamında yine Türk Telekom tarafından alanda açılacak “Tivibuspor NBA Stüdyo” sergisine gelenler, 1 dakikalık sürelerle yorumlama yeteneklerini sergileme fırsatı da yakalıyor. Seçilen başarılı yorumcularsa, basketbolun popüler yorumcu ve yazarlarından Kaan Kural ile birlikte Tivibuspor ekranında yorum yapma şansına sahip oluyor. Selfy’li gençler için fırsatlar bu sergide de sürüyor ve bu sıra dışı sergiye katılan Türk Telekom Selfy müşterileri 1 bilet aldıkları takdirde 2’inci bilete ücretsiz sahip olma şansı elde ediyor.

Doya doya NBA keyfi

Katılımcılar, NBA FAN ZONE’da efsanelerin gerçek boyuttaki görsellerini, el ve ayak izlerini bulabiliyorlar. Ziyaretçiler, tüm NBA takımlarının formaları ve tarihleri, NBA’daki Türk yıldızları ve dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncular hakkında bilgi edinebiliyorlar.

Bülten Tarihi: 16 Mayıs 2017