Türk Telekom Playstore’da en güncel oyunlar yüzde 90’a varan indirimle satışta

​​

Türk Telekom, 2017’yi geride bırakmaya hazırlanırken, oyun severleri muhteşem bir kampanya ile selamlıyor. Playstore platformunda başlayan yeni kampanya kapsamında 30 Kasım’a kadar Wolfenstein II: The New Colossus, PES 2018, GTA V, Assassin’s Creed Origins ve Watch Dogs 2 gibi yılın en popüler oyunları da dahil olmak üzere toplamda 500 oyun, yüzde 90’a varan indirimle sunuluyor.

Yeni yılı yepyeni oyunlarla karşılamak isteyenler için kaçırılmaması gereken bu eşsiz fırsat, Playstore mağazalarında, Türk Telekom internet faturasında 12 aya varan taksit avantajıyla oyun tutkunlarını bekliyor.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, oyun tutkunlarının ilgiyle takip ettiği satış platformu Playstore’da tüm oyun meraklılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı hayata geçirdi. Yeni yıla özel olarak en güncel oyunları da içine alan bir kampanyaya imza atan Türk Telekom, Playstore platformunda en sevilen oyunları; yüzde 90’a varan oranlarda indirimli fiyat seçenekleriyle sunuyor.

En popüler oyunlar rakipsiz fiyatlarla Playstore’da

Playstore platformunda başlayan yeni kampanya kapsamında 30 Kasım’a kadar Wolfenstein II: The New Colossus, PES 2018, GTA V, Assassin’s Creed Origins ve Watch Dogs 2 gibi yılın en popüler oyunları da dahil olmak üzere toplamda 500 oyun, yüzde 90’a varan indirimle sunuluyor. Tam 500 popüler dijital oyun, Playstore’da benzersiz fiyatlarla ve Türk Telekom internet faturasında 12 aya varan taksit avantajıyla satın alınabiliyor.

Playstore’un indirimleri ile birlikte, önde gelen oyun yapımcılarına göre kategorize edilen kampanyalı oyunlara ise aşağıdaki linklerden ulaşmak mümkün;

2K Kampanyası
Ubisoft Kampanyası