Playstore’dan Yılsonuna Özel Kampanya

Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, 2016’yı özel bir indirim kampanyası ile karşılıyor. GTA V,  Fifa 16, Battlefield Hardline, Need for Speed Rivals, NBA2k16 ve Dragon Age Inquisition gibi 200’den fazla popüler oyunda yüzde 80’e varan indirimler Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Oyunseverlerin dünyanın en yeni ve en popüler dijital oyunlarına erişimini sağlayan Playstore,  yeni yılı benzersiz bir kampanya ile karşılıyor. Playstore’un yılsonuna özel düzenlediği kampanyasında GTA V, Fifa 16, Battlefield Hardline, Need for Speed Rivals, NBA2k16 ve Dragon Age Inquisition’ın yer aldığı 200’den fazla oyunda yüzde 80’e varan indirim fırsatları sunuluyor.

Playstore’un yoğun ilgi üzerine yılsonu kampanyası kapsamına aldığı oyunlar arasında şunlar yer alıyor:

• Şimdiden bir RPG klasiğine dönüşmüş olan Pillars of Eternity,
  • Şehir kurma simülasyonlarının son yıllardaki en başarılı temsilcisi Cities: Skylines,
  • Derin strateji dendiğinde akla gelen ilk isim Europa Universalis IV,
  • Co-op oynamanın en eğlenceli olduğu oyunlardan Magicka 2 4 Aralık’a kadar devam edecek kampanya ile ilgili detaylı bilgiye http://www.playstore.com/#!/?aff=ylsn2015 adresinden ulaşılabiliyor.

www.facebook.com/playstore

www.twitter.com/Playstore

www.playstore.com

Playstore Hakkında