Türk Telekom Prime müşterileri, Burulaş ile yüzde 20 daha ucuza seyahat ediyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence teknolojileri lideri Türk Telekom, sunduğu deniz taşımacılığı ve havacılık hizmetleriyle ulaşıma yepyeni bir boyut getiren Burulaş ile işbirliğine gitti. Gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Bursa Deniz Otobüsleri deniz seferleri, Burulaş Havacılık helitaksi ve deniz uçağı kullanan Türk Telekom Prime müşterileri yüzde 20 ek indirimden faydalanacak.

Zengin içerikli Türk Telekom Prime tarifelerini seçerek Türk Telekom Prime müşterisi olma ayrıcalığını yaşayan Mobil ve Evde İnternet aboneleri Burulaş Havacılık’ın Gemlik-Haliç arası karşılıklı deniz uçağı seferlerinde ve Helitaksi Bursa-Şişli-Kadıköy-Atatürk Havalimanı karşılıklı seferlerinde ayrıcalıklı fiyatlarla uçma şansı yakalayacak.
Türk Telekom Prime müşterileri deniz ulaşımında da ayrıcalıklı

Türk Telekom Prime müşterileri, Burulaş Havacılık hizmetlerine ek olarak Budo’nun deniz seferlerinde de budo indirimli bilet  ayrıcalığından yararlanacak. Yüzde 20 indirim, Budo’nun Mudanya-Kabataş seferlerine ek olarak yaz sezonunda başlayacak olan Erdek-Avşa, İstanbul-Avşa, Bursa-Büyükada ve Büyükçekmece hatlarında da geçerli olacak. Kampanya 30 Eylül’e kadar devam edecek.

​​​​​​​​Bülten tarihi: 20 Nisan 2016​​​​