Selfyliler kışın en sıcak festivali Whitefest’le coşacak!

Türk Telekom’un yeni gençlik markası Selfy, renkli ve eğlenceli dünyasını ana sponsoru olduğu Türkiye’nin en büyük gençlik ve kış festivali Whitefest’e taşıyacak. Selfyliler kışın en sıcak festivalinde, konaklamadan ulaşıma, kayaktan eğlenceye her alanda yüzde 20’ye varan indirimlerin sahibi olacak. 15 Ocak- 9 Şubat tarihleri arasında Uludağ’da üç ayrı dönemde gerçekleşecek olan “Selfy Whitefest” ile gençler doyasıya eğlencenin tadını çıkaracak. Selfylilere özel düzenlenecek olan sürprizlerle dolu etkinlikler de gençlerin festival keyfini ikiye katlayacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un yeni gençlik markası Selfy,  Türkiye’nin en büyük gençlik ve kış festivali WhiteFest’in ana sponsoru oldu. “Kuralları sen koy!” temasıyla yola çıkan Selfy dünyasına gelenler, birbirinden avantajlı indirim fırsatları ve özel etkinlikler ile festival coşkusunu doyasıya yaşayacak. Selfyliler; 18 sanatçı & DJ’in sahne alacağı, 60 dev etkinliğin gerçekleşeceği ve 12 otel seçeneği ile Selfy WhiteFest’in en özel konukları olacaklar.

Özel konaklama rezervasyonlarında yüzde 20’lik indirimden faydalanacak olan Selfyliler,  gece konserleri, kayak ekipmanı kiralama veya ulaşım rezervasyonlarından da birini seçerek, yüzde 10 indirimden faydalanabilecekler. İletişim ve eğlence dünyalarını kendi yaşam tarzlarına ve tercihlerine göre oluşturan Selfyliler, bu indirimlerini Selfy Whitefest’e özel diğer erken kayıt indirimleri ile birleştirebilecekler. Erken rezervasyona özel indirimler ise 19 Aralık 2016’ya kadar devam edecek. Selfy WhiteFest’te dans, eğlence, konserler, yarışmalar, sürpriz hediyeler, After Ski Partileri, DJ performansları ve daha fazlası Selfylileri bekliyor.

12 binden fazla genci bir araya getirecek

Uludağ’da 15-19 Ocak, 22-26 Ocak ve 5-9 Şubat olmak üzere üç dönem halinde gerçekleşecek olan festival; 24 şehir ve 90 üniversiteden 12 binden fazla genci bir araya getirecek. Selfy WhiteFest’te sahne alacak olan sanatçılar arasında; Berkay, Hande Yener, Serdar Ortaç, Hadise, Gülşen, Hakan Altun ve daha fazlası yer alıyor.

Festival boyunca Selfylilere özel sunulacak avantajlardan faydalanıp eğlencenin keyfini doyasıya çıkarmak için öncelikle SELFY yazıp 4545’e kısa mesaj (SMS) göndermek ve Selfy dünyasına katılmak gerekiyor. Selfylilere özel indirimlerle ilgili katılım koşulları ve detaylarla ilgili bilgiye ise; http://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/Selfy-WhiteFest-Kampanyasi adresinden ulaşılabilir.

Bülten Tarihi: 15 Aralık 2016