Selfy “Mannequin Challenge” akımına uydu

Türk Telekom’un yeni gençlik markası Selfy, sosyal medyada hızla yayılan ve günlük hayatın donmasını anlatan “Mannequin Challenge” akımına uydu. Sosyal medya fenomenlerinin de içinde yer aldığı bir video ile bu akıma katılan Selfy, aynı zamanda sosyal medya üzerinden de bir yarışma başlattı. Gençler, çektikleri Mannequin Challenge videolarını #SelfyChallenge etiketiyle 10 Aralık tarihine kadar Instagram hesaplarında paylaştıklarında iPhone 7 kazanma şansı yakalayacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Tü​rk Telekom, tüm dünyayı kasıp kavuran ve günlük hayatın donması anlamına gelen “Mannequin Challenge” akımına yeni gençlik markası Selfy ile katıldı. Selfy’lilerin eğlenceli, dinamik ve zengin dünyasını yansıtan videoda, sosyal medya fenomenleri Halil Söyletmez, Kemal Ekşioğlu, Damla Can ve Aykut Elmas da yer aldı.

5 Selfy’li iPhone 7 sahibi olacak

Selfy’lilerin dünyasını anlatan video ile “Mannequin Challenge” akımına dahil olan Selfy, bir de sosyal medya yarışması başlattı. Buna göre Selfy’liler, çektikleri Mannequin Challenge videolarını sosyal medyada paylaştıklarında iPhone 7 kazanma şansı yakalayacak. Jüri ve fenomenler tarafından seçilecek olan 5 Selfy’li Türk Telekom resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Türk Telekom’un gençlik markası Selfy’nin başlattığı sosyal medya yarışmasına katılmak ve hediye Apple iPhone 7 kazanmak isteyenlerin 10 Aralık 2016 tarihine kadar çektikleri “Mannequin Challenge” akımını anlatan en güzel, en dikkat çekici videolarını #SelfyChallenge etiketiyle Instagram hesaplarında paylaşmaları gerekiyor.

​​​​​​

Selfy tarafından çekilen “Mannequin Challenge” videosu