Selfy Whitefest 2017 eğlencenin doruğunda final yaptı!

​​

Türk Telekom’un yeni gençlik markası Selfy, eğlenceli ve renkli dünyasını ana sponsoru olduğu Selfy Whitefest 2017’ye taşıyarak gençlerin kalbini bir kez daha fethetti. Birbirinden renkli ve ödüllerle dolu etkinliklerle kışın en sıcak festivalinde Selfy’liler konaklamadan ulaşıma, kayaktan eğlenceye her alanda avantajlı indirimlerden faydalandı. Yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı festivalde öğrenciler yeni öğretim dönemi öncesi doyasıya eğlenerek yorgunluk attı. Selfy Whitefest 2017’nin finalinde ise ünlü şarkıcı Berkay sürpriziyle  gençleri şaşırttı.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, gençlik markası Selfy ile ana sponsoru olduğu Selfy Whitefest 2017’de gençleri vize, final, proje ve sunumlarla geçecek yorucu bir yeni öğretim dönemi öncesinde doyasıya eğlendirdi ve enerji depolamalarını sağladı. Uludağ’da üç dönem halinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 12 bin gencin katıldığı Türkiye’nin en büyük gençlik ve kış festivali Selfy Whitefest 2017’nin keyfini en çok Selfy’liler çıkardı. 25 yaş altındaki gençleri hedefleyen ve “Kuralları sen koy” temasıyla yola çıkan Selfy, festivalde Selfylilere konaklamadan ulaşıma, kayaktan eğlenceye her alanda birbirinden cazip fırsatlar sunarak avantajlı dünyasını gençlerle buluşturdu.

Gençler Selfy'nin eğlenceli dünyasını özel etkinliklerle deneyimledi

Festival kapsamında düzenlenen etkinliklerde en çok ilgi çeken alanlardan biri  ‘Selfy Survivor’ alanı oldu. Survivor yarışmasının heyecanını festivale taşıyan ‘Selfy Survivor’ alanında, gençler birbirleriyle yarışarak sürpriz ödüller kazandı. Festival katılımcıları kurulan Selfy Whitefest Kar Küresi’nde fotoğraf çektirerek festivalden yanlarında güzel bir anıyla ayrılma fırsatı buldu.

Özel etkinlik alanı Selfy Zone’da ise her akşam karaoke yarışması düzenlendi. Pedal çevirerek oynanan araba yarıştırma oyununa büyük ilgi gösteren katılımcılar Playstore, Dance Hero oyunu, VR gözlükleri ile sanal gerçeklik üzerinden kayak deneyimi yaşayıp refleks oyunları ve daha bir çok eğlenceli aktivite ile festival keyfini doyasıya yaşadı.

Festivalin kapanışında Berkay’dan “Selfy” sürprizi

Hande Yener, Serdar Ortaç, Hadise, Gülşen, Hakan Altun ve daha birçok sanatçı ve DJ konserleriyle dopdolu geçen festivalin final konserinde sahne alan ünlü şarkıcı Berkay ise kılık değiştirerek sıradan biri gibi önce karaoke yaptı. Sonrasında ise seyircilerin önünde makyajını ve kostümünü değiştirerek gençleri şaşırttı. Festival boyunca gençlerin sosyal medya üzerinden yakından takip ettiği ünlü fenomenler de Selfy Zone ve Survivor gibi alanlardan yaptıkları Instagram paylaşımlarıyla gençlerin keyifli dünyasına Selfy aracılığıyla renk kattı.

Festivale katılamayan Selfylilerin de festivali yakından takip edebilmesi için Selfy’nin Instagram hesabı üzerinden anlık paylaşımlar yapıldı. Twitter ve Facebook hesapları üzerinden ise her günün sonunda fotoğraflar ve videolar paylaşıldı.

Selfy önümüzdeki dönemde de gençlere birbirinden cazip fırsatlar ve keyifli bir iletişim dünyası sunmaya devam edecek.

Bülten Tarihi: 10 Şubat 2017

​​​​