Selfy’liler lezzet dolu fırsatlarla keyiflenecek

Türk Telekom’un yeni gençlik markası Selfy, gençlerin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillendirdiği fırsatlara bir yenisini daha ekledi.  Türk Telekom ve TAB Gıda arasında yapılan iş birliği kapsamında Selfy’liler; Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s® ve Usta Dönerci® restoranlarında özel menü ve indirim fırsatlarından yararlanabilecek.  Selfy’liler bu fırsatlarla birlikte yeme-içme sektöründe de en geniş kapsamlı fayda paketinin sahibi olacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni gençlik markası Selfy ile bugüne kadar sunduğu fırsatlara, lezzeti bol yeni faydalar ekledi. Türk Telekom’un hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda ile yaptığı iş birliği ile Selfy’liler, gençlerin en çok ilgi gösterdiği restoranlardan Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s® ve Usta Dönerci®’de, özel menü ve indirim fırsatlarından yararlanabilecek. Türk Telekom’un bu en kapsamlı yeme-içme kampanyası kapsamındaki fırsatlar arasında ‘bir menü alana bir menü bedava’ uygulaması ve kampanyaya özel menü yer alıyor. Selfy’liler ister kendine ister arkadaşına özel menülerden bol bol ısmarlayabilecek.

​Gençler istedi, Selfy lezzetli fırsatları sundu

Bu özel kampanya kapsamında Selfy’liler 17 Mart 2017 tarihine kadar kampanya şifresi ile Burger King®, Arby’s®, Popeyes®, Sbarro®, Usta Dönerci® restoranları ve restoranların çağrı merkezlerinden kampanyaya dahil indirimli menü siparişi verme şansına sahip olabiliyor.

İlk doğduğu günden bu yana gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Selfy’de, gençler kendi ihtiyaçlarına uygun olarak iletişim ve eğlence dünyalarını şekillendirebiliyor. “Kuralları sen koy” temasıyla yola çıkan Selfy’de, gençlerin talepleri ve istekleri doğrultusunda faydalar sunuluyor.

Selfy’li hattından ilgili restoranın ismini yazıp 5062’ye ücretsiz kısa mesaj (SMS) gönderip şifresini alabilecek. Ayrıca eve sipariş de verebilecek. Ayrıntılı bilgi için www.selfy.com.tr adresi ziyaret edilebilir. Selfy’lilere yönelik kampanyanın detayları ise şöyle;

Özel Fiyatlı Menü:
Burger King® - Big King Menü® + King Chicken® Menü Özel Fiyat

1 Menü Alana 1 Menü Bedava:
Arby’s® - Arby’s® Classic Menü alana Arby’s®Classic Menü Bedava
Popeyes® - Maxi Avantaj Menü alana Maxi Avantaj Menü Bedava
Sbarro® - Büyük Boy Pizza alana Büyük Boy Pizza Bedava
Usta Dönerci® - Brioche Eti Bol Tavuk Döner Menü alana Brioche Eti Bol Tavuk Döner Menü Bedava

Bülten Tarihi: 25 Aralık 2016