Her gün 3 MMS’le Türk Telekom’dan sinema bileti kazanma fırsatı

Türk Telekom, Multimedya Mesaj Servisi’nin (MMS) kullanımına yönelik yeni kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. 30 Eylül’e kadar her gün devam edecek uygulama çerçevesinde, aynı gün içinde 3 kez MMS gönderisi yapan 100’üncü kullanıcı, Türk Telekom’dan sinema bileti kazanacak.

Uzaktaki yakınlarınızla özlem gidermek için konuşmanın yetmediği durumlarda MMS yoluyla fotoğraf ya da video gönderebilirsiniz. Hem de 3 MMS sonrasında sinema bileti kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, MMS kullanımı özelindeki yeni kampanyasının içeriğini paylaştı. Türk Telekom’un açıkladığı yeni MMS kullanımı kampanyası kapsamında, Türk Telekom hatlı mobil telefonlarından 30 Eylül’e kadar en az 3 MMS gönderen 100’üncü kullanıcı, her gün gerçekleştirilecek çekiliş sonucunda Cinemaximum’dan sinema biletinin sahibi olacak.

• MMS ücreti 1,25 TL’dir.
  • Kampanyaya dâhil olmak için aylık ödeme ya da ön ödeme sistemi ayrımı bulunmamaktadır.
  • Önceden satın alınmış toplu MMS paketleri kampanya kapsamında değildir.
  • Cinemaximum tarafından verilecek biletler 3D ve imax dışında tüm Türkiye’dek Cinemaximum salonlarda geçerli olacaktır.
​​​​​​​​​Bülten Tarihi: 23 Ağustos 2016​​