Türk Telekom Tivibu UEFA Avrupa Ligi finalini Basel’de, Şampiyonlar Ligi finalini Milano’da izletecek

Tivibu; "birtaraftarhikayesi.tivibuspor.com.tr" web sitesi üzerinden "en iyi maç günü hikâyesini" anlatan bir taraftarı, yanında dilediği bir kişiyle Basel’de oynanacak UEFA Avrupa Kupası finaline götürecek. Ayrıca tivibu.com.tr üzerinden başvuruda bulunan Tivibu aboneleri arasından yapılacak çekiliş sonrası bir kişi de UEFA Şampiyonlar Finali’ni Milano’da izleme şansı yakalayacak.

Türk Telekom'un yeni nesil televizyon platformu Tivibu, "En Unutulmaz Maç Günü Hikayesi" yarışmasını başlattı. 29 Nisan tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmanın kazananı, dilediği bir kişiyle birlikte UEFA Avrupa Kupası finallerinin oynanacağı İsviçre’nin Basel kentinde unutulmaz iki gün yaşayacak.

Tivibu abonesi olsun ya da olmasın herkesin birtaraftarhikayesi.tivibuspor.com.tr adresinden başvuru yapabileceği yarışmanın kazananı, UEFA’nın tüm Avrupa’daki yayıncılarının seçtiği futbolseverlerin bir arada olacağı "Fan Match" etkinliği kapsamında maçı izleyecek. 18 Mayıs Çarşamba günü oynanacak UEFA Avrupa Kupası final maçının ertesi günü ise çeşitli ülkelerden gelen taraftar arasından seçilerek oluşturulacak iki takım, final maçının da oynanacağı St. Jakob Park stadyumunda, gerçek bir futbolcu gibi soyunma odasında forma giyerek, açılış seremonisinin ardından maça çıkacak. Kazanan takıma kupasını, efsaneler arasında yer alan bir futbolcu verecek.

Şampiyonlar Ligi Finalini izlemek için başvurular sürüyor

Tivibu’nun başlattığı diğer kampanyada ise bir abone, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni yerinde izleme şansı yakalayacak. Tüm Tivibu üyelerinin www.tivibu.com.tr üzerinden 14 Nisan tarihine kadar, üyelik bilgileriyle form doldurarak koşulsuz katılabildiği çekilişi kazanan bir kişi, Avrupa’nın en iyilerini izleyecek 80 bin kişiden biri olacak.

Kazanan Tivibu abonesi, dilediği bir kişiyle birlikte 27 Mayıs - 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tivibu'nun davetlisi olarak İtalya'nın Milano kentindeki Guiseppe Meazza Stadyumu’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçını izleyebilecek. ​​​

Bülten tarihi: 29 Nisan 2016​​