Tivibu’dan çocuklara karne hediyesi

Tivibu, yarıyıl tatili boyunca Sinetivi Karnaval’ı çocuk kanalına dönüştürüyor. 23 Ocak sabahı ile 7 Şubat gecesi arasında "Çocuk Karnavalı"nın başlayacağı kanalda, peş peşe ve aralıksız olarak 100’ün üzerinde film ve animasyon çocuklara karne hediyesi olarak sunulacak. Üstelik Sinetivi Karnaval kanalı yarıyıl tatili süresince tüm Tivibu kullanıcılarına açık ve ücretsiz olacak. Ayrıca Tivibu’nun ‘Seç İzle’ seçeneği altında oluşturulan ‘Çocuk Karnavalı’ klasöründe animasyon filmleri de yine aynı dönemde, bu servisi kullanan tüm Tivibu üyelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Türk Telekom Grubu'nun dijital yayın platformu Tivibu, Sinetivi kanalında "Çocuk Karnavalı" temasıyla 100’ü aşkın çocuk filmi tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacak. Ayrıca Tivibu IPTV platformu özelinde ‘Seç İzle’ seçeneği altında oluşturulan ‘Çocuk Karnavalı’ klasöründeki animasyon filmleri yine bu servisi kullanan tüm Tivibu üyelerine ücretsiz olarak sunulacak.

23 Ocak sabahı ile 7 Şubat gecesi arasındaki yarıyıl tatili boyunca; güçlerini gizlemek zorunda kalan süper kahramanlar ailesinden peri masalı Rapunzel'e, Kızılderili Pocahontas'ın etkileyici hikâyesinden Kayıp Balık Nemo'ya, İnanılmaz Aile’den, Sevimli Canavarlar’a kadar 100’ü aşkın film, Tivibu Sinetivi'de çocuklara neşeli saatler yaşatacak.

IPTV aboneliği olan veya web aboneliği bulunan ve bilgisayarları üzerinden Tivibu izlemek isteyen tüm kullanıcılar da; Seç İzle kapsamındaki “Çocuk Karnavalı” klasörüyle yayın akışına bağlı kalmadan da karnavala dahil olabilecek. Seç İzle / Film / Özel Klasörler altında yer alan “Çocuk Karnavalı” klasörü içerisinden de yarıyıl tatili boyunca; Batman’in Oğlu’ndan Cesur Balık 2’ye, Cesur Tom ve Sihirli Ayna’dan Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu’na kadar çok sayıda animasyon, çocuklara neşeli saatler yaşatacak.

Üstelik çocuklar ‘Çocuk Karnavalı’ klasörü sayesinde, kaçırdıkları veya tekrar izlemek istedikleri filmleri diledikleri zaman izleyebilecek.
Sinetivi Karnaval Kanalı; IPTV, web ve Smart TV abonelikleri ile 7’nci ve 8’inci, uydu abonelikleriyle ise 12. ve 13. kanalda izlenebiliyor.

​​​​​​​​​​​​​Bülten tarihi: 22 Ocak 2016​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​