Türk Telekom Grubu’na Yeni Yatırımcı İlişkileri Direktörü

Türkiye’nin öncü teknoloji şirketi Türk Telekom Grubu’nun yönetici kadrosunda bir yeni atama daha gerçekleşti. Türk Telekom Grubu’nda yapılan yeni atama ile Sabriye Gözde Çullas, Yatırımcı İlişkileri Direktörü oldu.

Sabriye Gözde Çullas yeni görevinde Türk Telekom Grubu’nun mevcut ve potansiyel yatırımcılarıyla olan ilişkilerini ve beklentilerini yönetecek olup, ilgili yatırımcılara uygun sunum ve bilgilendirmelerine yönelik faaliyetlerin yapılmasına liderlik edecek. Çullas aynı zamanda Türk Telekom ve grup şirketlerinin ilgili sermaye piyasası mevzuatlarından ve kurumsal yönetim ilkelerine uyumunun güçlendirilmesini sağlamaktan da sorumlu olacak.

Sabriye Gözde Çullas kimdir?

Sabriye Gözde Çullas, 1997 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. Çullas, Procter and Gamble’da finans bölümünde çesitli görevlerden sonra, The Wharton School'da MBA yaptı.  2007 yılından bu yana Yapı Kredi Yatırım, TEB BNP Paribas, Merrill Lynch gibi çeşitli yatırım bankalarında Araştırma Müdürü olarak görev yapan Çullas son olarak Arçelik’te Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yaptı.​​​​

Bülten Tarihi: 04 Kasım 2015​​​