Tuğba Özerk’in Süslü Günah Albümü İlk Defa Türk Telekom Müzik’te

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Tuğba Özerk’in yeni single’ı “Süslü Günah”, ilk defa Türk Telekom Müzik’te müzikseverler ile buluşuyor. Her yaza hareketli bir şarkısıyla damga vuran Özerk’in yeni single’nın söz ve müziği Tuğba Özerk’e, düzenlemesi Onur Betin’e ait. Bu yaz hit olmaya aday şarkı, 18 Mayıs tarihine kadar sadece Türk Telekom Müzik platformu üzerinden dinlenebilecek.

Türkiye’nin lider dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Tuğba Özerk’in yeni şarkısı ‘Süslü Günah’ı ilk olarak dinleyicilerine sunuyor. Binlerce yerli ve yabancı şarkı listesi ile en yeni şarkıların yer aldığı Türk Telekom Müzik platformu, zengin içeriğini her geçen gün yeni sanatçı ve albümlerle güçlendirmeye devam ediyor. Hareketli şarkıları ile yaza damga vuran Özerk, Seyhan Müzik etiketiyle yeni parçası ‘Süslü Günah’ı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Söz ve müziği Tuğba Özerk’e, düzenlemesi de Onur Betin’e ait olan ‘Süslü Günah’ şarkısı Türk Telekom Müzik platformu üzerinden sadece 18 Mayıs tarihine kadar dinlenebilecek.

Tuz Gölü’nde büyüleyici klip

Tuğba Özerk’in yeni şarkısı ‘Süslü Günah’ın video klibi Tuz Gölü’nde çekildi. Büyüleyici görsellerden oluşan klibin yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi. Yaklaşık 50 kişiden oluşan kalabalık bir set ekibinin çalıştığı klibin çekimleri 10 saat sürdü. Albüm kapağı ve içeriğinde yer alan Tuğba Özerk’in birbirinden güzel fotoğraflarını da Hakan Güngörmez çekti.

Albümü dinlemek için tıklayın.

Bülten Tarihi: 12 Mayıs 2017

​​​​​​​​