Türk Telekom Akademi'ye altı ödül birden

Türk Telekom Akademi, inovatif ve yaratıcı gelişim programlarıyla iki farklı ödül organizasyonundan altı ödülle döndü. Eğitim alanında dünyanın en itibarlı kurumlarından biri kabul edilen Brandon Hall tarafından 2016 Mükemmeliyet Ödülleri kapsamında iki ödülün sahibi olan Türk Telekom İnsan Kaynakları ekibi, Stevie Üstün İşveren Ödülleri kapsamında ise ikisi altın olmak üzere dört ayrı ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, insan kaynağına yatırım yapmayı sürdürüyor. Çalışanlarının kişisel, mesleki, teknik gelişimlerine destek vermek ve kariyer yollarını en iyi şekilde çizmelerine imkan sağlamak üzere çalışan Türk Telekom Akademi, gelişim programlarıyla Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nde iki, Stevie Üstün İşveren Ödülleri’nde ise dört ödülün birden sahibi oldu.

“Teknoloji için insan, insan için gelişim” mottosu ile hareket eden Türk Telekom Akademi; pazarlama, finans, satış, teknoloji, insan kaynakları gibi seçkin programları ile ödül törenlerinde öne çıkmayı başarıyor. Ödüllere ilişkin açıklama yapan Türk Telekom Akademi ve Yetenek Yönetimi Direktörü Saynur Önen: ‘’Türk Telekom İnsan Kaynakları ekibi olarak, insan kaynağının yönetimi ve gelişimi konusundaki uluslararası standartları yakından takip ediyor; çalışanlarımızın gelişimini sağlarken motivasyonlarını da en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. E-eğitim, mobil öğrenme, sanal sınıf, teknoloji laboratuvarları, video bazlı dijital öğrenme içerikleri gibi teknolojileri bünyemizde barındırarak eğitim alanında da sektörümüzde öncü olmayı ana hedeflerimiz arasında görüyoruz. Aldığımız ödüller de bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların ne denli başarılı olduğunun bir göstergesi olarak bizleri daha iyisini yapma konusunda motive ediyor’’ dedi.

Brandon Hall 2016’dan iki ödülle birden döndü
Türk Telekom Akademi, eğitim alanında dünyanın önde gelen seçkin, analiz ve araştırma kurumlarından biri olan Brandon Hall Group tarafından düzenlenen 2016 Mükemmeliyet Ödülleri’nde, Türk Telekom satış ekiplerine yönelik geliştirdiği “Satışın Ustasıyız Programı-Bireysel Satış Okulu 101” eğitimi ile  "En İyi Satış İşe Uyum Programı" kategorisi ödülüne layık görüldü. Türk Telekom bayi çalışanlarının eğitimine yönelik hazırlanan iç eğitmen yetiştirme programı “Bireysel Satış Eğitmen Okulu” ile de "En İyi Yetkinlik ve Beceri Geliştirme Programı” kategorisindeki bronz ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom Stevie Üstün İşveren kategorisinde ödülleri topladı

Türk Telekom Akademi, Üstün İşveren Ödülleri’nde dört ödüle birden layık görülerek uluslararası ödül organizasyonlarındaki yüksek performans ve başarısını Stevie’de de sürdürdü. Akademi; insan kaynakları programlarını sanal gerçeklik teknolojisiyle birleştirerek geliştirdiği “Satış İşe Uyum” ve “Yüksekte Çalışma Sanal Gerçeklik Tecrübesi” programlarıyla iki altın ödülün sahibi oldu.  IP/MPLS Tiger Team Yetkinlik Geliştirme Sertifikasyonu ile Gümüş ödülü kazanan Türk Telekom Akademi, Etik Kod projesi ile ise Bronz ödülün sahibi oldu.

Bülten Tarihi: 31 Ekim 2016​​