Türk Telekom Grubu’na 2 yeni direktör

Türkiye’nin öncü teknoloji şirketi Türk Telekom Grubu’nun yönetici kadrosuna 2 yeni atama daha yapıldı. Türk Telekom Grubu’nda yapılan 2 yeni atama ile Sabriye Gözde Çullas Yatırımcı İlişkileri Direktörü görevine getirilirken, Self Servis Kanallar ve Proje Yönetimi Direktörü ise Özgür Ay oldu.

Sabriye Gözde Çullas yeni görevinde mevcut ve potansiyel yatırımcılarıyla olan ilişkilerini ve beklentilerini yönetecek olup ilgili yatırımcılara uygun sunum ve bilgilendirmelerine yönelik faaliyetlerin yapılmasına liderlik edecek. Çullas aynı zamanda Türk Telekom ve Grup Şirketleri’nin ilgili sermaye piyasası mevzuatlarına ve kurumsal yönetim ilkelerine uyumunun güçlendirilmesini sağlamaktan da sorumlu olacak.

Özgür Ay ise Türk Telekom Grubu’nun Bireysel Müşteri Hizmetleri tarafında yönetilen Self Servis kanalların (Web, Online İşlem Merkezi, IVR, USSD vb.) ihtiyaçlar kapsamında geliştirilmesine, müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkması için ilgili kanallarda gerekli operasyon ve süreçlerin yürütülmesine liderlik edecek. Ay aynı zamanda  Müşteri Hizmetleri ihtiyaçları doğrultusunda planlanan ve projeksiyonu yapılan projelerin IT Proje Ofisi ile eş zamanlı yürütülmesinden ve koordinasyonundan sorumlu olacak.

Sabriye Gözde Çullas kimdir?

Sabriye Gözde Çullas, 1997 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. Çullas, Procter and Gamble’da finans bölümünde çesitli görevlerden sonra, The Wharton School'da MBA yaptı.  2007 yılından bu yana Yapı Kredi Yatırım, TEB BNP Paribas, Merrill Lynch gibi çeşitli yatırım bankalarında Araştırma Müdürü olarak görev yapan Çullas son olarak Arçelik’te Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yaptı.

Özgür Ay kimdir?

Özgür Ay, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Garanti Bankası ve Garanti Teknoloji şirketlerinde çeşitli yöneticilik görevlerinden sonra, son olarak n11.com’da IT Servis ve Sistem Operasyonları Direktörü olarak görev yaptı. ​​​

Bülten Tarihi: 02 Aralık 2015