Türk Telekom Bağdat Caddesi mağazasında ilk iPhone X satışı dün gerçekleşti

​​

Türk Telekom, heyecanla beklenen iPhone X’un satışını Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında dün akşam düzenlediği etkinlikle 24 Kasım 00:00’de başlattı. İlk iPhone X satışı Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, 23 Kasım akşamı Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında iPhone X’u karşılamak için oyun ve eğlencenin bir arada olduğu bir etkinlik düzenledi. Büyük ilgi gören etkinlik kapsamında iPhone X’un gece yarısı 00:00’da satışa sunulmasını ilgi ve heyecanla bekleyen teknoloji tutkunları mağaza önünde kuyruklar oluşturdu. Bir festival havasında gerçekleşen etkinliğe katılanlara ayrıca sürpriz hediyeler de verildi.

Mağaza önünde saatler süren bekleyişin ardından ilk iPhone X satışı Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal tarafından gerçekleştirildi.

Bülten Tarihi: 24 Kasım 2017​​