Türk Telekom Grubu Eskişehirli KOBİ’lerle Buluştu

Türk Telekom Grubu'nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği 'KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın altıncısı Eskişehir’de gerçekleşti. Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan, “KOBİ’lerimizi teknolojiyle donatıyor, onları global alanda rekabet edecek düzeye taşıyoruz” dedi.

Buluşmada, konusunda uzman katılımcılar iş dünyasının değişen dinamiklerini anlattı. Ayrıca, sürdürülebilir bir şirket olmaya yardımcı olacak bilgiler ve bölgenin öne çıkan başarı hikâyeleri KOBİ’lerle paylaşıldı.

Türk Telekom Grubu’nun, iş dünyasının yeni dinamiklerini ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla hayata geçirdiği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın bu yılki altıncı durağı Eskişehir oldu.

Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan, Türk Telekom Grubu’nun entegre yapısını ve yenilenen kurumsal vizyonunu Eskişehirli KOBİ’lerle paylaşırken, teknoloji danışmanı olarak global rekabette bir üst lige yükselmek isteyen tüm şirketlerin yanında olduklarını vurguladı.

“Teknoloji ve inovasyonla Eskişehir ekonomisinin gelişimine destek oluyor, KOBİ’lerimizi teknolojiyle donatıyoruz.”

Müşteri odaklı yaklaşımları ile KOBİ’lerin sabit ses, geniş bant ve mobilde tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayan yegâne adres olduklarını belirten Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan “KOBİ’lerimiz, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi sayılıyor. Türk Telekom Grubu olarak biz de KOBİ’lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Türk Telekom Grubu’nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyor; tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor, işletme risklerini azaltıyorlar. Bugün, ülkemizin ekonomik anlamda önemli şehirlerinden biri olan Eskişehir’deyiz. Entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize en hızlı hizmeti sunduğumuz Eskişehir’de fiber altyapımız yaklaşık 2 bin 692 kilometreye ulaştı. Eskişehir’deki 30 bine yakın KOBİ’nin % 80’ine hizmet veriyoruz. KOBİ’lerimizin teknolojik ihtiyaçlarını daha da iyi anlayarak, gelişimlerine yön vermeye çalışıyoruz. Eskişehirli KOBİ’lerimizi Türk Telekom Grubu’nun gücüyle, hizmetleriyle büyütüyoruz. Onları teknoloji ile donatarak global anlamda rekabet edecek düzeye taşıyoruz” dedi.

En eski müşteriye plaket

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konular üzerine ‘Markalar, Vizyonerler ve Trendler’ ile ‘Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, Inovasyon ve E-ticaret’ başlıklı konuşmalar gerçekleştirildi. Ayrıca bölge ekonomisinin başlıca markaları Savronik A.Ş., Kıraç Metal ve Fizyomer başarı hikâyelerini KOBİ’lerle paylaştı.

Etkinlikte Türk Telekom Grubu’nun 175. Yılına özel olarak, Eskişehir’in en eski kurumsal müşterisine Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan tarafından 175. Yıl özel plaketi takdim edildi.

KOBİ Dolu Anadolu etkinliği gala yemeği düzenlendi

KOBİ Dolu Anadolu etkinliği çerçevesinde; Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan, Anadolu Merkez 1 Bölge Müdürü İrfan Yıldız, Eskişehir İl Müdürü Erhan Kaya, Eskişehir Vali Yardımcısı Cafer Yıldız, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Kunduracı, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı İskender Bayar ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Birsen’in katılımıyla gala yemeği düzenlendi.

Marketing Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın bu yılki son etkinliği İstanbul’da yapılacak. ​​​

Bülten Tarihi: 26 Kasım 2015