Türk Telekom tüm girişimcileri PİLOT’a davet ediyor

​​

Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin gelişimi için yoğun çaba harcayan Türk Telekom, Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen ilk girişim hızlandırma programı PİLOT’u, daha geniş girişimci potansiyeli ile buluşturmak üzere bir viral filmi hazırladı. Hazırlanan viral filmde, genç bir girişimcinin yatırımcısıyla görüşme sürecinde yaşadığı telaşlı ve eğlenceli süreç konu ediliyor. Türk Telekom yeni filmiyle, bugüne kadar 2 bine yakın girişimin başvurduğu PİLOT  Programına tüm girişimcileri davet ediyor.

Türkiye’de girişimcilik ekosistemini geliştirmeyi stratejik öncelikleri arasına alan Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, erken aşama girişimleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk kurumsal girişim hızlandırma programı PİLOT’u daha geniş bir girişimci kitlesiyle buluşturmak amacıyla “Türk Telekom Pilot – Girişim Hızlandırma Programı” isimli viral filmi hazırladı. Türk Telekom yeni filmiyle, bugüne kadar 2 bine yakın girişimin başvurduğu PİLOT Programına tüm girişimcileri davet ediyor.

PİLOT, gençleri hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor

PAT Medya tarafından hazırlanan eğlenceli filmde, orta sınıf bir ailenin 24 yaşındaki genç girişimci üyesi Kaan’ın yatırımcısıyla buluşmadan önceki heyecanı, hazırlıkları ve yatırımcısıyla yaptığı telefon görüşmesi esnasında başından geçen eğlenceli süreç anlatılıyor. Viral f ilmin sonunda ise “Yenilikçi iş fikrinizle Türk Telekom PİLOT 'a başvurun. Nakit desteğinden iş birliği fırsatlarına, mentorluktan yatırımcı ağına erişim imkanına kadar, girişimlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan PİLOT programı ile girişiminizi hayata geçirin, hayallerinizi gerçekleştirin” mesajı veriliyor

PİLOT Programı hakkında

Türk Telekom’un 2013 yılından bu yana sürdürdüğü PİLOT Programı’na bugüne kadar 2 bine yakın girişim başvurdu. PİLOT mezunu girişimlerine toplam 2 milyon TL nakit desteği sağlandı. PİLOT Programı’ndan bugüne kadar toplam 45 girişim mezun oldu.

​​