Türk Telekom Gönüllülerinden Van Gürpınar Anadolu Lisesi’ne bilgisayar desteği

​Türk Telekom çalışanları, Van Gürpınar Anadolu Lisesi'ne bilgisayar bağışında bulundu. Çalışanlarıyla birlikte çok çeşitli gönüllülük çalışmalarına imza atan Türk Telekom, Van Gürpınar Anadolu Lisesi'ne bağışladığı bilgisayarların kurulumunu bölgedeki Türk Telekom çalışanları ile gerçekleştirdi.

Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, teknolojinin gücünden faydalanarak 'herkes için erişilebilir iletişim' prensibiyle hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sürdürülebilir ekonomik büyüme ve toplumsal gelişim odaklı anlayışla geliştirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra ekonomik, sosyal veya fiziksel sebeplerle toplumsal hayata katılamayan tüm kesimlerin bilgiye erişimine katkıda bulunma vizyonuyla hareket eden Türk Telekom, Van Gürpınar Anadolu Lisesi'ne 30 bilgisayar bağışladı. Bağışlanan bilgisayarların okuldaki kurulumu, gönüllü Türk Telekom çalışanları tarafından gerçekleştirildi.

"Gençlerin bilgi teknolojilerinden en verimli şekilde faydalanabilmesi için birçok farklı proje yürütüyoruz."

Van Gürpınar İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı ve Van Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç'un katılımlarıyla ve Türk Telekom çalışanlarıyla birlikte bilgisayarların teslimini gerçekleştiren Türk Telekom Van İl Müdürü Abdulselam Kılıç, eğitimin geleceğine teknolojinin yön vereceğini vurguladı. Türk Telekom'un eğitim ve toplumsal kalkınma için temel itici güç olan bilişim teknolojilerini Türkiye'nin her köşesinde kullanıma sunduğunu belirten Abdulselam Kılıç; "Tüm dünyada bilgi ve iletişim teknolojilerinin, ekonomik kalkınma üzerinde bir lokomotif işlevi olduğunu söyleyebiliriz. Türk Telekom olarak Türkiye'nin her yerinde, herkesin teknolojinin nimetlerinden faydalanması, bilişim teknolojilerini etkili bir şekilde kullanması ve gerekli eğitimleri alabilmesi için çalışıyoruz. Gençlerimizin en büyük potansiyelimiz olduğuna ve üretken bireyler yetiştirmenin önemine olan inancımızla faaliyetlerimize devam ediyoruz." dedi.

Türkiye'nin 81 ilinde 33 bini aşkın çalışanı ile teknolojinin gücünden faydalanarak hayata geçirdiği, Türkiye'ye değer katan sosyal sorumluluk çalışmalarına çalışanlarını da dahil eden Türk Telekom, Türkiye'nin her ilinde gönüllülük faaliyetlerini sürdürüyor.

Bülten Tarihi: 24 Şubat 2017