İstanbulluların kalbi Türk Telekom Prime Bebek Şenliği’nde atacak

Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda bu yıl 11.’si düzenlenen Bebek Şenliği, 19 – 21 Mayıs tarihleri arasında Bebek Parkı’nda gerçekleşecek.  Bebek Şenliği, kültür, sanat ve spor aktivitelerinin yanı sıra zengin tasarım stantları ile İstanbullulara keyifli bir haftasonu vaat ediyor. Bu yılki etkinlikte; Grup Gündoğarken, Mirkelam, Korhan Futacı & Kara Orkestra, Evrencan Gündüz Quartet ve Şenay Lambaoğlu sahne alacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un hayatın sıradan anlarını keyifli hale getiren markası Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda şehrin en eğlenceli etkinliği Bebek Şenliği, bu yıl 19 – 21 Mayıs’ta Bebek Parkı’nda gerçekleştirilecek. Bu yıl 11.’si düzenlenen şenlikte ziyaretçiler, kültür sanattan spor aktivitelerine, konserler ve çocuklara özel yaratıcı atölyelere, üç gün boyunca keyifli anlar yaşayacak.

Türk Telekom Prime ayrıcalıklarını deneyimlemek isteyen İstanbullular, Türk Telekom Prime Lounge vitamin barda lezzetli meyve sularıyla yorgunluk atarken birbirinden farklı sürpriz hediyeleri kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca çocuklar için hazırlanan workshoplar ile eğlenceli vakit geçirerek, kendilerine özel seanslara katılabilecekler.

Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte bu yıl ünlü şarkıcı ve müzik grupları yer alacak. Grup Gündoğarken, Mirkelam ve Korhan Futacı & Kara Orkestra’nın yanı sıra gençlerin büyük beğenisini kazanan Evrencan Gündüz Quartet, Şenay Lambaoğlu ve Sahte Rakı Blues & Rock'n Roll Band sahne alacak. Ayrıca etkinlik boyunca sahne alacak olan birçok DJ performansları ile ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

Etkinlik Programı
19 Mayıs
11.15- Çocuk Zumbası - Depo Dans
13.00- DJ Levent Özbay