Türk Telekom, Teknoloji Seferberliği için Nevşehir’de

​​

Türk Telekom’un “Şimdi Senin Zamanın” sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliği 18 Ekim’de Nevşehir’de devam edecek. Nevşehirli kadınlara temel internet kullanımının öğretileceği eğitimler Türk Telekom Nevşehir İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un, “Şimdi Senin Zamanın” mottosuyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliğinin yeni durağı 18 Ekim’de Nevşehir olacak. Türk Telekom Nevşehir İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek olan eğitimlerde kadınlara, hayatlarını daha da kolaylaştıracak teknoloji eğitimi verilecek.

Proje kapsamında Türkiye’yi dolaşan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırında ve Türk Telekom Müdürlükleri’nde toplam 38 ilde kadınlara teknoloji eğitimi verecek. Proje kapsamında şu ana kadar Ankara, İstanbul Ataköy, Iğdır, Trabzon, Erzincan, Bingöl, Muş, Bayburt, Denizli, Gaziantep, Rize, Muğla, Hatay, Uşak, Gümüşhane ve Manisa Türk Telekom bölge ve il müdürlüklerinde; Ordu, Giresun, Artvin-Hopa, Ardahan, Erzurum, Ağrı, Şanlıurfa, Adana, Mersin ve Kahramanmaraş’ta ise Türk Telekom gezici eğitim tırında eğitimler verildi.

Eğitimlerde kadınlar; temel internet kullanımıyla başlayarak, sosyal medya ve e-devlet platformlarının kullanımı hakkında da bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca, Skype ve Google Maps gibi farklı keşif ve iletişim uygulamalarının nasıl kullanılacağı da katılımcılarla paylaşılacak.

Katılımcılar, eğitim programı sonunda sertifika alacak ve hediyeler kazanacaklar

Türk Telekom Akademi eğitmenleri tarafından verilecek eğitimler, 25’er kişilik sınıflarda günde iki kez (10:00-12:00 ve 14:00-16:00) olmak üzere ikişer saatlik periyotlarda düzenlenecek. Her bir eğitimin sonunda katılımcılara sertifika, bakım seti, Tivibu Go ve Türk Telekom Müzik üyeliğinin yanı sıra, her gün başarılı bir katılımcıya da tablet hediye edilecek. Hattını Türk Telekom’a taşımak isteyen kadınlar ise ayrıca ücretsiz internet, haftada bir saat konuşma ve cihaz indirimlerinin sahibi olacak.

Eğitimlere katılmak çok kolay

Eğitimlere katılmak isteyen kadınlar turktelekom.com.tr’den kayıt oluşturabilir* veya 0507 374 47 09 numaralı telefonu arayarak başvuru yapabilirler.

Kadınlar için simdiseninzamanin.com

Türk Telekom “Şimdi Senin Zamanın” diyerek www.seninzamanin.com adı altında kadınlara özel bir portal oluşturuldu. Sağlıklı yaşam ve beslenme ipuçlarının yer aldığı portalde, annelere yönelik öneriler, pratik yemek tarifleri ve kültürel etkinlikler de yer alıyor. Portalde ayrıca kadınların bulundukları ildeki etkinliklerden haberdar olmaları için özel etkinlik takvimi de yer alıyor.

Tarih: 18 Ekim 2017, Çarşamba
Yer: Türk Telekom Nevşehir İl Müdürlüğü