Türk Telekom Tivibu'dan Bayram Neşesi

​​

Türk Telekom Tivibu, Kurban Bayramı’nın daha da keyifli geçmesi için spor ve sinema dahil tüm kanalları üyelerine hediye ediyor. Ayrıca, bayram tatili için hazırlanan Bayram Neşesi Özel Gösterim Klasörü ile film severler yerli ve yabancı filmleri ücretsiz olarak seyredebilecekler.

Türk Telekom'un yeni nesil televizyon platformu Tivibu, spor ve sinema kanalları da dahil olmak üzere tüm kanallarını abonelerine 6 Eylül tarihine kadar bayram hediyesi olarak sunuyor.

Bayram tatilinde Tivibu’nun bir diğer sürprizi ise Bayram Neşesi Özel Gösterim Klasörü. Tüm abonelerin tatillerinde neşeyle film izleyebilmeleri amacıyla hazırlanan özel klasörde, Olanlar Oldu, Osman Pazarlama, Görümce gibi yerli ve yabancı 20 film kullanıcılara ücretsiz sunuluyor. Tivibu aboneleri, Bayram Neşesi Özel Gösterim Klasörü ile filmleri uydu, IPTV, akıllı telefon ve tablet ya da akıllı TV gibi tüm platformalar üzerinden, yayın akışına bağlı kalmadan keyifle seyredebilecek.

Bülten Tarihi: 31 Ağustos 2017​​