Türk Telekom’dan Babalar Günü’ne duygusal reklam filmi

Türk Telekom, Babalar Günü’ne özel bir reklam filmi hazırladı. Zafer Peker’in ‘Diyemedim’ adlı şarkısının sözleri uyarlanarak babaların çocuklarına söyleyemediklerini konu edinen filmde, ‘Hayaller bir olmasa da babaların desteği hep bizimle’ mesajı ön plana çıkarılıyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni iletişim stratejisi ‘Sen Yeter ki Hayal Et’ kapsamında Babalar Günü’ne özel reklam filmi yayınladı. Reklam filminde, babaların çocuklarına söyleyemeyip, içlerinde tuttukları düşünceleri, Zafer Peker’in meşhur ‘Diyemedim’ şarkısının sözleri değiştirilerek duygusal bir şekilde yansıtıldı. TBWA İstanbul tarafından hazırlanan ve çekimleri bir gün boyunca İstanbul’da çeşitli mekanlarda süren filmin yönetmen koltuğunda Vana Film’den Eli Kasavi yer aldı.

Babalar günü reklamı ‘Hayaller bir olmasa bile onların desteği hep bizimle’ teması ile ön plana çıkarılıyor. Babaların çocukları için kurdukları hayaller her zaman çocukların hayalleri ile aynı olmasa da babaların her zaman çocuklarının yanında olduğu ve onları desteklediğinin altı çiziliyor. Reklamda ayrıca, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom’un sunduğu güçlü altyapı, yeni nesil teknoloji ve iletişim gücü ile her zaman kullanıcılarının yanında olduğuna vurgu yapılıyor.

​​​

Türk Telekom - Babalar Günü Reklam Filmi

Reklam Künyesi
Reklamveren: Türk Telekom