Türk Telekom’dan dedesinin bayram hayalini gerçekleştiren Elif’in hikayesi

Türk Telekom, yeni reklam filminde de ‘Sen Yeter Ki Hayal Et’ diyerek hayal edenlerin yanında yer almaya devam ediyor. Filmde, dedesinin eski bayramlara olan özlemini fark eden Elif’in, teknolojiyi kullanarak dedesinin hayallerini nasıl gerçekleştirdiği anlatılıyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom,  yeni iletişim stratejisi ‘Sen Yeter Ki Hayal Et’ kapsamında hazırladığı Ramazan Bayramı reklam filmini ekranlara taşıdı. Bir dede ile torun arasındaki diyalogdan yola çıkılan filmde, dedesinin eski bayramlara duyduğu özlemi farkeden Elif, “Nerede o eski bayramlar” diyen dedesinin bayram hayalini teknolojiyi kullanarak gerçekleştiriyor. Torun Elif, dedesinin özlemle andığı eski bir fotoğraftan yola çıkarak, dedesine o fotoğraftaki bayram yemeğini yaşatıyor. Türk Telekom, reklam filmiyle Ramazan Bayramı değerlerini teknolojiyle hayata geçirmeyi de mümkün kılıyor.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom yeni reklam filminde de “Sen Yeter ki Hayal Et” kampanyası doğrultusunda insanların hayallerine ulaşabilmeleri için güçlü altyapı ve yeni nesil teknolojisiyle onların yanında yer almaya devam ettiğini vurguluyor. ​​​​​

Türk Telekom – Ramazan Bayramı Reklam Filmi

KÜNYE