Türk Telekom’dan iki akıllı telefon birden aldıran kampanya

Türk Telekom, teknoloji tutkunu kullanıcılara 4.5G uyumlu iki akıllı telefon birden aldıracak bir kampanya başlatıyor. ‘İkili Cihaz’ kampanyası kapsamında,  Türk Telekom’un sunduğu, yüzlerce teklif seçeneği arasından bir akıllı telefon alan müşteriler, sevdiklerine de hiç beklemeden bir akıllı telefon daha satın alabilecek. Samsung Galaxy A (2016) serisinden iki telefon seçen kullanıcılara özel 384 TL indirim uygulanacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, hem kendilerine hem de sevdiklerine aynı anda iki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. ‘İkili Cihaz’ kampanyası, bir akıllı telefon satın alan Türk Telekom müşterilerinin sevdiklerine de ikinci bir akıllı telefonu hiç beklemeden, avantajlı ödeme koşulları ve 24 ay taksitle satın alma imkânı sunuyor.

Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom’un geniş cihaz portföyünde yer alan Samsung, Apple, LG, HTC, Sony, Huawei gibi önde gelen cihaz üreticilerine ait 4.5G uyumlu akıllı telefonlardan diledikleri iki tanesini aynı anda satın alabilecek. Kullanıcılar, cihazları yüzlerce teklif seçeneği arasından ister tarifelerine ek, ister internet paketli isterlerse de kendi taksitlerini kendilerinin belirleyebileceği taksit planlama sistemini belirleyerek alabilecekler. Türk Telekom’un sunduğu bu fırsat sayesinde müşteriler aynı anda iki akıllı telefona kendi belirledikleri opsiyonlar ile sahip olacak.

Türk Telekom, kampanya kapsamında her iki cep telefonunu da Samsung Galaxy A (2016) serisine ait cihazlardan seçen kullanıcılara, telefonları 384 TL indirimle satın alma imkanı da sunuyor.

Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016