Türk Telekomlulara özel yurt içinde ve yurt dışında yüzde 50’ye varan indirim

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom, müşterilerine yönelik avantajlı marka iş birlikleri ile benzersiz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda dünyanın en büyük araç kiralama şirketlerinden Enterprise’la dünya çapında yapılan kampanyayla Türk Telekom ve Türk Telekom Prime müşterileri yurt içinde ve yurt dışında araç kiralarken yüzde 50’ye varan indirimlerden ve ayrıcalıklardan yararlanabilecek.

Türk Telekom ve Enterprise güvencesiyle, dünyanın neresinde olursanız olun ulaşım ihtiyacınızı rahat ve konforlu bir şekilde karşılayabilirsiniz. Kampanya kapsamında Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri Enterprise’dan araç kiralarken yurt içinde yüzde 40 indirimden faydalanabiliyor. Türk Telekom Prime müşterileri ise yurt içinde yüzde 50, yurt dışında ise Enterprise’ın hizmet verdiği toplam 85 ülkede yüzde 10 indirim ve ek sürücü (aracın ikinci bir kişi tarafından kullanılma hakkı) avantajından da yararlanabilecek.

Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin yanı sıra Türk Telekom Prime müşterilerine yönelik düzenlenen kampanya 31 Aralık 2017’ye kadar devam edecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Telekom müşterilerinin ENTERPRISE boşluk, TC kimlik numaralarını yazıp 6262’ye SMS göndermeleri ve gelen şifreyi ilgili şube yetkilisine iletmeleri veya web sitesindeki ilgili alana girmeleri yeterli.

Türk Telekom Prime mobil müşterileri ise PRIME ENTERPRISE yazıp 444 7565’e; Prime evde internet müşterileri ise PRIMEENTERPRISE TCKN yazıp 444 7565’e kısa mesaj göndererek kampanyadan yararlanabilecekler.

Türk Telekom Enterprise Kampanyası sayfasından,  Enterprise web sitesinden ve Türk Telekom Prime Araç Kiralama sayfasından kampanya hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bülten Tarihi: 23 Mart 2017

​​​​​