Türk Telekom’un yeni reklam filminde ünlüler geçidi

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil hizmetine özel geçtiğimiz ay başlattığı kampanyasına, yeni reklam filmleri ile devam ediyor. Türk Telekom’un yeni reklam serisinde bu defa, Selami Şahin, Bengü ve Zuhal Topal, Türk Telekom’un ‘Yüksek Çekim Gücü’nü anlatıyor.  Türk Telekom, devam eden kampanyası kapsamında herkesi,  ilk 3 ay cayma bedeli olmadan ‘Yüksek Çekim Gücü’nü deneyimlemeye davet ediyor. Ayrıca, Türk Telekom’un yeni mobil müşterisi olacaklara özel sunduğu avantajlı ‘Gel Dene’ tarifesinin yanı sıra evde internet veya ev telefonu müşterilerine yönelik ‘Bizdensin’ kampanyası da devam ediyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un mobil hizmetine yönelik geçtiğimiz ay hayata geçirdiği kampanyası devam ediyor. Yaygın ve sağlam fiber altyapısı ile en iyi 4.5G hizmetini deneyimlemek üzere herkesi ‘Türk Telekom’un sunduğu ‘Yüksek Çekim Gücü’ne davet eden kampanyanın ikinci reklam serisinde de ünlü isimler rol alıyor.

Selami Şahin, Bengü ve Zuhal Topal’ın rol aldığı filmlerde; Türk Telekom’un sunduğu yüksek ses kalitesi, cepten hızlı internet, iç - dış mekânlarda kapsama ve yüksek çekim gücü vurgulanıyor. Ünlü isimler, neden Türk Telekom’u tercih ettiklerini günlük yaşamlarından eğlenceli kesitlerle seyircilere anlatıyor. Türk Telekom, yeni reklam serisinde bir ilki de hayata geçiriyor. Selami Şahin’in ‘Kolay Değil’ isimli yeni şarkısının bir bölümü ilk defa bu reklam filminde seyircilerle buluşuyor. Şarkının devamı ise ilk kez ve sadece Türk Telekom Müzik’te yer alacak.

Türk Telekom’un yüksek çekim gücünü öne çıkaran yeni reklam filmleri ile ilgili açıklamada bulunan Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun; “Türk Telekom’un sunduğu üstün mobil deneyimini anlatmak üzere başlattığımız kampanyayı, aynı anda yayına giren üç reklam filmimizle devam ettiriyoruz. Filmlerimizde, yaptığımız araştırma sonuçlarından hareketle farklı müşteri segmentlerinin en beğendiği sanatçıları tercih ettik. Değerli sanatçılarımızın Türk Telekom’u tercih etme nedenlerini içten bir dille anlatmayı hedefledik.” dedi.

Dursun; “Devam eden kampanyamız kapsamında, tüm kullanıcıları hız, güçlü altyapı, kapsama yüksek ses kalitesi ve çekim gücü açısından Türkiye’nin en iyi LTE hizmetini ilk üç ay cayma bedeli olmadan deneyimlemeye davet ediyoruz.Türk Telekom’un mobil abonesi olacaklar, güçlü mobil altyapımız sayesinde iletişimden eğlenceye, zaman ve mekândan bağımsız olarak yüksek performanslı, güvenilir ve kesintisiz mobil iletişimin tadını çıkaracaklar.” dedi.

Kampanya kapsamında, Türk Telekom’un mobil müşterisi olacaklara özel olarak sunduğu “Gel Dene” tarifesinin yanı sıra evde internet veya ev telefonu aboneliği olan müşterilerine, “Gel Dene” tarifelerinde ek indirim kazandıracak olan “Bizdensin Kampanyası” da devam ediyor. Ünlüler geçidine sahne olan kampanya reklamında daha önce sinema, TV ve spor dünyasının ünlü isimlerinden Demet Akbağ, Acun Ilıcalı ve Metin Tekin rol almıştı.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Reklam Filmleri: