Vitamin’den TEOG sınavının 3. yılında da yüzde 100 uyumluluk başarısı

TEOG’da başarının yolu Vitamin’den geçiyor. Türkiye’nin en kapsamlı ve en zengin içerikli online eğitim destek hizmeti Vitamin; son TEOG sınavı içerikleriyle yüzde 100, merkezi sınav sorularıyla Vitamin TEOG Deneme Sınavı sorularıyla ise yüzde 95 uyum yakalayarak yeni bir rekora imza attı.  Bu başarı grafiğini 3 yıldır koruyan Vitamin, TEOG sınavlarına hazırlıkta etkin bir kaynak olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türk Telekom Grup şirketi Sebit’in 28 yıllık birikiminin ürünü aynı zamanda Türkiye’nin en kapsamlı ve zengin içerikli online eğitim destek hizmeti Vitamin, ortaöğretime geçişte uygulanan TEOG sınavıyla uyumlulukta rekor kırmaya devam ediyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılında uygulanan TEOG 1 sınav içerikleri ile yüzde 100 uyum yakalayan Vitamin, TEOG deneme sınav sorularının tüm derslerin ortalaması alınarak hesaplanan merkezi TEOG sorularıyla uyumunda ise yüzde 95 oranında başarı elde etti.

Son TEOG Sınavı’nın ardından elde edilen sonuçlarla birlikte, Vitamin’le TEOG sınavına hazırlanan öğrencilerin başarı potansiyelinin çok yüksek olduğu ve Vitamin’in de TEOG sınavı için etkili bir kaynak olduğu bir kez daha tescillendi.

TEOG’da çıkabilecek konular için uyarıyor

Vitamin, TEOG Sınavı’nın ilk yılından itibaren değişen sınav koşullarına hızla uyum sağlamasıyla da dikkat çekiyor. Gerçek bir sınav deneyimi yaşayabilmeleri için her dönemde, içeriğine yeni deneme sınavları ekleyerek öğrencilerini destekleyen Vitamin, her yıl MEB tarafından açıklanan TEOG kapsamındaki tüm konuları 8. sınıf öğrencileri için yıldızla işaretliyor. Öğrenciler sınav hazırlıklarında, Vitamin’de “BU KONU TEOG SINAVI KAPSAMINDADIR” şeklinde yıldızla belirtilen konuları kolaylıkla ayırt ettikten sonra,  bu konulara ağırlık vererek, hedef ve sonuç odaklı çalışabiliyor.

Vitamin’in bu uygulaması zaman kazandırarak, öğrencilerin sınava hem hızlı hem de eksiksiz hazırlanmalarını sağlıyor. Ayrıca, öğrencinin okulda işlediği derslerle uyumlu, yol gösterici, yönlendirici bir alan olan “Sıralı Çalış” ise giriş, gelişme, sonuç akışında, öğrendikçe hemen ardından pekiştirmeyi sağlayan alıştırmalar, çözümlü örnekler, tarama testleri ve hızlı bir tekrar için çıktısı alınabilen özet bölümleri ile öğrencinin bağımsız çalışmasına olanak veriyor.

Vitamin TEOG’un içeriğinde neler var?

Vitamin TEOG Deneme Sınavları, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile İngilizce derslerini kapsıyor. Vitamin İngilizce TEOG Denemeleri, gerçek sınavla hem içerik hem soru açısından yüzde 100 oranında örtüşüyor.

​​​​​​​​​​​​​Bülten tarihi: 18 Ocak 2016​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​